Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Κλάμα και έκρηξη για την Ελένη - Ποιοι έσπασαν τα νεύρα της Μενεγάκη και γιατί ήρθε το ξέσπασμα;

Κρατιόταν τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν άντεξε. Από τις λίγες φορές που η Ελένη λύγισε...

Η Ελένη δεν άντεξε. Τα νεύρα της έχουν σπάσει. Δεν περίμενε ότι πάνω που είχε βρει την ηρεμία της δίπλα στον άνθρωπο που αγαπά, θα της έρχονταν όλα ανάποδα. 

Η έκρηξή της αναμενόμενη όπως και τα κλάματα που έβαλε στα παρασκήνια της εκπομπής της. Και η έκρηξη δεν ήταν μόνο για την πορεία της εκπομπής της, αλλά και για τη δημοσιοποίηση του μεγάλου της μυστικού.

Πρώτο το «Yes!» είχε αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες της δικαστικής διαμάχης που έχει η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο. Μάλιστα το περιοδικό «Yes!» είχε διευκρινίσει ότι η κόντρα δεν οφείλεται στην έκδοση του διαζυγίου, όπως αρκετοί ανέφεραν λανθασμένα, αλλά στο μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας. 

Η επιβεβαίωση ήρθε από το στόμα της ίδιας της Ελένης η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε, παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην άντρα της. «Ναι, βρισκόμαστε στα δικαστήρια, αλλά αυτό αφορά μόνο εμάς τους δύο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μενεγάκη, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το «Yes!». Η δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης κόντρας αποτέλεσε μεγάλο πλήγμα για την παρουσιάστρια η οποία δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να βγει η συγκεκριμένη είδηση στην επιφάνεια.

Η Ελένη δεν πρόλαβε να συνέλθει από το πρώτο σοκ και δεν άργησε και το δεύτερο. Όταν τον Ιούλιο μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ανανέωνε για άλλα τρία χρόνια το συμβόλαιό της με τον ALPHA, κανείς δεν περίμενε ότι θα υπάρχει τόσος προβληματισμός με την έναρξη της εκπομπής της. Η μέχρι τώρα πορεία της δεν είναι η αναμενόμενη και τα χαμόγελα όλων έχουν παγώσει - τόσο της Μενεγάκη όσο και των υπεύθυνων του καναλιού. Οι χαμηλές πτήσεις της Ελένης έγιναν... βούτυρο στο ψωμί των καλοθελητών και τα «καρφιά» από τις κακές γλώσσες για τη «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» δίνουν και παίρνουν.

Εκείνη προσπαθούσε να μείνει ήρεμη και μάλιστα στις συσκέψεις με τους συνεργάτες της έλεγε ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα, αλλά φαινόταν ότι δεν ήταν η Ελένη που γνώριζαν. Ήταν πάρα πολύ προβληματισμένη και όσοι την ήξεραν καλά, το κατάλαβαν αμέσως. 

Κι ενώ τα αρνητικά σχόλια συνεχίζονταν με αμείωτο ρυθμό, ήρθε και η δικαστική διαμάχη της με τον Γιάννη Λάτσιο και τα νεύρα της έσπασαν. «Δεν αντέχω άλλο», φώναξε με δάκρυα στα μάτια βλέποντας τον στοχευμένο εναντίον της πόλεμο που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό. Οι άμεσοι συνεργάτες της έτρεξαν αμέσως στο πλευρό της για να την ηρεμήσουν. Με αρκετό κόπο τα κατάφεραν, αλλά δεν περίμεναν τέτοια αντίδραση. ξεκάθαρο δείγμα του πόσο έχει επηρεαστεί από όσα ακούγονται και γράφονται εναντίον της.

Πηγή: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου