Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΑΕΚ - Ανοίγει τις πόρτες στα μικρά παιδιά

Είναι στη Γ’ Εθνική και προσπαθεί να βρει τρόπους να «ελαφρύνει» τον κόσμο της η ΑΕΚ προκειμένου να έρχεται όσο πιο μαζικά στο γήπεδο για τα παιχνίδια της.

Μετά την διάθεση καρτών διαρκείας για ανέργους σε μειωμένη τιμή, ήρθε και μια νέα ανακοίνωση για το γεγονός πως τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα μπαίνουν δωρεάν ενώ θα φιλοξενούνται σε κάθε παιχνίδι μαθητές γυμνασίων και δημοτικών.

Αναλυτικά:
«Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας μας και προκειμένου να διευκολύνουμε τους φιλάθλους μας που έρχονται στο γήπεδο με παιδιά, πήραμε την απόφαση, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα του Αγίου Νικολάου (ΟΑΚΑ, 16.00) να επιτρέπεται η δωρεάν είσοδος στα παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2001).

Παρακαλούμε τους συνοδούς των παιδιών άνω των 10 ετών να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που αποδεικνύει το έτος γέννησης του παιδιού.

Από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας θα λειτουργήσει μαθητική κερκίδα όπου θα φιλοξενούνται μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων σχολείων από όλη την Αττική». 

Source : http://www.24sports.com.cy







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου