Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Διευκρινήσεις για τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Διευκρινήστική ανακοίνωση για τα εισιτήρια με ΑΕΚ εξέδωσε η Ομόνοια.

Αναλυτικά:
Συνεχίζεται από την Green Boutique και από την επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η προπώληση των εισιτηρίων της ομάδας μας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Γ.Σ.Π., στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30.

Υπενθυμίζουμε πως λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων στη Δυτική κερκίδα, δεν θα εκδίδονται μαθητικά και παιδικά εισιτήρια αγώνα για τη συγκεκριμένη κερκίδα, παρά μόνο εισιτήρια διαρκείας όλων των ειδών.

Για σκοπούς καλύτερου ελέγχου των εισιτηρίων, τα παιδιά που θα κατέχουν παιδικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας, θα εισέρχονται σε κάθε κερκίδα από ξεχωριστή θύρα, σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, θα εισέρχονται στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ4, στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α, στην Ανατολική από τη Θύρα Α4 και στη Βόρεια από τη Θύρα Β4.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός με δώρο ένα PS3, για όσους φίλους της ομάδας μας επιλέξουν να αγοράσουν το εισιτήριό τους για το παιχνίδι με την ΑΕΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Σωματείου μας.

Τα σημεία πώλησης εισιτηρίων:
• Green Boutique (Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09:00-13:00 και 15:00-19:00, Σάββατο 09:00-14:00)
• Online από την επίσημη ιστοσελίδα, www.omonoia.com.cy

Οι τιμές των εισιτηρίων:
• Κανονικό 15 ευρώ
• Μαθητικό 10 ευρώ
• Παιδικό 1 ευρώ


Source : http://www.24sports.com.cy




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου