Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΠ - Πρόβλημα με τον Σμετάνα

Δεν έχουν τελειωμό τα αγωνιστικά προβλήματα στην Ένωση και ο Μάριος Κκαράς πονοκεφαλιάζει και μάλιστα έντονα ενόψει του Κυριακάτικο κρίσιμου αγώνα με τον Άρη στο Τσίρειο. Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι βουνό για τον Κύπριο τεχνικό που ψάχνει τρόπο για να καλύψει τα κενά. Τελευταίο θύμα τραυματισμού είναι ο Οντρέι Σμετάνα που αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Ο Τσέχος στράικερ που όπως είναι γνωστό έχασε ήδη δύο παιχνίδια πρωταθλήματος αυτά με Ομόνοια και ΑΕΛ λόγω τραυματισμού, ένιωσε ενοχλήσεις στην προχθεσινή προπόνηση, χθες υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ελαφρύ τράβηγμα και τίθεται εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με τον Άρη. Ο Σμετάνα θα δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο ή το Σάββατο και θα διαφανεί κατά πόσο θα τεθεί στην διάθεση του Μάριου Κκαρά.

Αριστερός μπακ
Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες τραυματίστηκε και μάλιστα σοβαρά στο χέρι ο Ζαννέτος Κουμάσης ο οποίος θα μείνει εκτός για δύο μήνες, ενώ είναι τιμωρημένος και ο άλλος αριστερός μπακ ο Ισπανός Χαβιέρ Καντέρο. Αυτή η αρνητική εξέλιξη αφήνει την ομάδα χωρίς αριστερό μπακ και αναγκάζει τον Μάριο Κκαρά να ψάξει για λύση εκ΄ των έσω για να καλύψει το κενό.

Εκτός πλάνων του Μάριου Κκαρά είναι επίσης οι τιμωρημένοι Κολάνης και Τόλιμιρ και ο νεαρός Λοίζος Κοσμάς που είναι με την Εθνική Νέων. Επίσης ο Ανδρέα Κωνσταντίνου αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο έμπειρος Κύπριος στόπερ θα είναι όμως παρών στον αγώνα με τον Άρη.

Δείπνο στους παίκτες
Με την ανάληψη της προεδρίας από τον Καλλή Φλουρή άλλαξε για τα καλά το κλίμα στην ομάδα. Προχθές οι ποδοσφαιριστές πληρώθηκαν, ενώ ψες η διοίκηση του Καλλή Φλουρή παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές στο οίκημα του σωματείου μέσα σε ένα θαυμάσιο κλίμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του καθημερινά δίνουν το παρών τους στις προπονήσεις και είναι δίπλα στον προπονητή Μάριο Κκαρά και στους ποδοσφαιριστές για να τους ανεβάσουν ψυχολογικά και να ξεκινήσει άμεσα ο αγώνας για την παραμονή.

Ο ξεσηκωμός συνεχίζεται
Ο πρόεδρος Καλλής Φλουρής έχοντας την στήριξη όλου του Παραλιμνίου, συνεχίζει τον αγώνα δρόμου για την σωτηρία της ομάδας. Ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του δεν σταματούν στον άθλο των κριτηρίων και συνεχίζουν την οικονομική εκστρατεία. Ο απίστευτος ξεσηκωμός συνεχίζεται στο Παραλίμνι. Οι Παραλιμνίτες συνεχίζουν αυθόρμητα από μόνοι τους να δίνουν την εισφορά τους και να βοηθούν την ομάδα. 

Source :   http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου