Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ: ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΜΑΣ - ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ SHARE

Συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα για να γίνει εγχείρηση τοποθέτησης κρανίου

Μέσα σε χρόνο ρεκόρ η οικογένεια του 19χρονου στρατιώτη Πέτρου Πέτρου καλείται και πάλι να βρει χρήματα προκειμένου να γίνει επειγόντως η εγχείρηση που αφορά σ την τοποθέτηση κρανίου στο σημείο όπου υπέστη σοβαρή ζημιά μετά το τροχαίο δυστύχημα τον Φεβρουάριο που μας πέρασε.

Οι Γερμανοί γιατροί έδωσαν τελεσίγραφο στους γονείς όπως προπληρώσουν άμεσα τα έξοδα της δύσκολης αυτής εγχείρησης φορτώνοντας τους έτσι με νέο άγχος. Τα νέα όπως ήταν φυσικό έφτασαν σαν αστραπή στους φίλους και συγγενείς στην Κύπρο οι οποίοι όπως ήταν φυσικό δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. 

Έχοντας στο πλευρό τους την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στα Λατσιά και την ευχή του Πάτερ Ανδρέα να τους συντροφεύει αποφάσισαν να οργανώσουν μια διήμερη εκδήλωση (αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι ) τα έσοδα της οποίας θα σταλούν για τις ανάγκες της εγχείρησης. Στις 2 Νοεμβρίου, το απόγευμα αμέσως μετά τον εσπερινό και στις 3 Νοεμβρίου το πρωί ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, στο προαύλιο της εκκλησίας , γυναίκες θα ξεδιπλώσουν για πώληση την «πραμάτεια» τους τον Πέτρο. Ποια θα είναι αυτή η «πραμάτεια»; Γλύκα που θα φτιαχτούν με αρκετές μεζούρες αγάπης, γλάστρες που ποτίζονται με σταγόνες ελπίδας και ζεστές σάρπες που μπλέκονται μέρες τώρα… με πόντους αισιοδοξίας! 

Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να βοηθήσετε τον Πέτρο δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα από τα προϊόντα της ομαδική αυτής δουλειάς . 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οκτώ μήνες μετά το σοβαρό δυστύχημα, επιτέλους ο νεαρός μας στρατιώτης άρχισε να δίνει τα πρώτα θετικά σημάδια βελτίωσης τα οποία μπορεί να μην είναι μεν μεγάλα και θεαματικά είναι όμως αισιόδοξα. Οι πληγές σιγά - σιγά άρχισαν να επουλώνονται ενώ υπάρχει και μια μικρή βελτίωση όσον αφορά στη στάση του κορμού. Το νοσοκομείο αποκατάστασης στη Γερμανία κάνει εξαιρετική δουλειά και αναμφίβολα η μετακίνηση του από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αποδεικνύεται μέχρι στιγμής σωτήρια

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου