Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ο κόσμος θα επανέλθει. Η ομάδα;

Η τελευταία φορά που η Ομόνοια είχε αγωνιστεί μπροστά σε κόσμο σε εντός έδρας αγώνα ήταν στις 25 του περασμένου Ιούλη όταν είχε αγωνιστεί με τη Ρουμανική Άστρα Θυμίζουμε ότι εκείνη τη μέρα κόπηκαν 18271 εισιτήρια.

Την ερχόμενη Κυριακή επανέρχεται ο κόσμος (με βάση μάλιστα την προπώληση των εισιτηρίων η διάθεση κινείται σε πολύ καλό ρυθμό) που είναι δεδομένο ότι θα προσδώσει δυναμική στην προσπάθεια της ομάδας.

Το βασικό ζητούμενο όμως είναι να... επανέλθει η ομάδα που δεν έχει αφήσει κανένα ικανοποιημένο μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην έβδομη θέση με εφτά βαθμούς, με δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες.

Ο αγώνας αποτελεί για κλειδί για την Ομόνοια που χρειάζεται τους βαθμούς, αλλά και μια καλή εμφάνιση για να δώσει το μήνυμα ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, αναμένεται να επανέλθει ο Λεάντρο στη θέση του Αγκουϊάρ, ενώ ενδέχεται να διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα ο Μαργκάσα και να μείνει στον πάγκο το Σοάρες. Πιθανόν επίσης ο Σερφά διατηρηθεί στην ενδεκάδα, αντί του Αλαμπί. Επίσης είναι ενδεχόμενο να επανέλθει ο Πλατινί, αντί του Τέιλορ.

Source : http://www.24sports.com.cy/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου