Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ''Δεν είμαι τράπεζα…''

Παρουσία περίπου 100 φίλων της Ανόρθωσης πραγματοποιήθηκε χθες σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας η συνάντηση φίλων του σωματείου παρουσία μελών του Δ.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρίστο Πουλλαϊδη και αντιπροσωπεία παικτών.

 Ο πρόεδρος της «Κυρίας» ήταν ξεκάθαρος στην ομιλία του στέλνοντας κάλεσμα προς όλους για στήριξη. «Δεν είμαι τράπεζα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρίστος Πουλλαϊδης.

«Ο Χρίστος Πουλλαΐδης δεν είναι τράπεζα. Είναι μία μονάδα, ένα άτομο, έχει έρθει σαν στρατιώτης να βοηθήσει σε μία πολύ δύσκολη στιγμή. Σκοπός μου δεν είναι να σκάψω παλιές πληγές και να διχάσω, αλλά να ενώσω τον κόσμο. Έχουμε πρόβλημα με τις προσφυγές της ΦΙΦΑ. Τα νομικά είναι περίπλοκα, αλλά τα παλεύουμε. Έχουμε μία ικανή ομάδα νομικών. Δουλεύουν νυχθημερόν δίχως αμοιβή και τους ευχαριστούμε με όλη μας την ψυχή. Πολλοί παίκτες διεκδικούν άδικα αυτά που διεκδικούν».

«Αίσχος οι φήμες»
Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ήταν έντονος στις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι η Ανόρθωση πούλησε τον αγώνα με την Δόξα για να έχει οικονομικό όφελος. «Με λυπεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχουμε στην Ανόρθωση και που δεν τη βλέπω σε άλλα σωματεία. Εχουμε το όραμα και την περηφάνια που δεν έχουν άλλα σωματεία, αλλά έχουμε και το άλλο άκρο, την ψυθυρολογία. Πουλήσαμε, λένε, το ματς με τη Δόξα για να περάσουμε τα κριτήρια. Αίσχος! Πηγαίνεται στη ΣΠΕ Καρπασίας να σας δώσουν τα στοιχεία».

- Source : .sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου