Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Κάρτες στάθμευσης μόνο για κατοίκους Λευκωσίας

Ο Δήμος Λευκωσίας, προκειμένου να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εντός των τειχών κάτοικοι της πρωτεύουσας, προχωρεί σύντομα στην εφαρμογή του συστήματος ελεύθερης στάθμευσης κατοίκων στις ενορίες της Χρυσαλινιώτισσας και του Αγίου Κασσιανού.

Δικαιούχοι του συγκεκριμένου μέτρου είναι μόνο οι κάτοικοι που διαμένουν στα σπίτια της περιοχής. Σε κάθε κάτοικο παρέχεται ειδική κάρτα η οποία αφού αναρτηθεί στον ανεμοθώρακα του οχήματός του μπορεί να σταθμεύει το όχημά του στους καθορισμένους χώρους.

Με τις κάρτες αυτές θα μπορούν να σταθμεύουν στους δρόμους της περιοχής όλη την ημέρα, ενώ από τις 8.00 το απόγευμα μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας κατά τους μήνες Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο και από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας κατά τους μήνες Νοέμβριο μέχρι Μάρτιο δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση των αυτοκινήτων σε όσους δεν κατέχουν τη συγκεκριμένη κάρτα.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας δύο κάρτες παραχωρούνται δωρεάν στους δικαιούχους για κάθε υποστατικό.

Η τρίτη κάρτα θα χρεώνεται 50 ευρώ. Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας ο κάτοχος θα χρεώνεται με 10 ευρώ για την επανέκδοσή της.

Πηγή: http://www.philenews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου