Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Μπράβο τους! Πυροσβέστες – ήρωες έσωσαν από βέβαιο θάνατο 63χρονη στη Λεμεσό

Η πυρκαγιά στην οικία της 63χρονης κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από βέβαιο θάνατο σώθηκε από πυροσβέστες 63χρονη γυναίκα στη Λεμεσό. Μετά από μάχη με τις φλόγες εντόπισαν την άτυχη γυναίκα αναίσθητη στο εσωτερικό της οικίας της και με κίνδυνο της ζωης τους κατάφεραν να την απομακρύνουν και στην συνέχεια να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Γύρω στις 12.30 π.μ. σήμερα, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι υπήρχε φωτιά σε οικία στην οποία διαμένει 63χρονη στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου, αφού διαπίστωσαν ότι έβγαιναν καπνοί από την οικία, εισήλθαν σε αυτή και εντόπισαν αναίσθητη την 63χρονη.

Στη συνέχεια αφού την μετέφεραν έξω, της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ακολούθως την μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε προληπτικά.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μετέβησαν επίσης και τα μέλη της Αστυνομίας λόγω αναπνευστικών προβλημάτων και αφού τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκαν.

Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου