Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Ανεβαίνει και στέλνει θετικά μηνύματα...

Η ιστορία του Τόνι Κάλβο γνωστή. Πέρσι στη μέση της περιόδου λόγω προσωπικών προβλημάτων παραλίγο να αποχωρήσει από την ομάδα αλλά τελικά συνέχισε χωρίς όμως να δώσει κάτι αξιόλογο.

Είναι γεγονός ότι πέρσι κινήθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα και οι βοήθειες που έδωσε ήταν ελάχιστες. Ίσως το γεγονός ότι στην απέναντι πλευρά ήταν ο Λαβόρδε και η μπάλα συνήθως πήγαινε σε αυτόν. Όπως και να έχει ο Κάλβο σε καμία περίπτωση πέρσι δεν έβγαλε τα λεφτά του.
Μετά το χαστούκι από την Γκέφλε ο Ισπανός αποχώρησε από την Ανόρθωση. Λίγο το ψηλό συμβόλαιο και λίγο οι μέτριες εμφανίσεις του άφηναν ικανοποιημένη την διοίκηση από αυτή την εξέλιξη αφού το διαζύγιο ήταν ανώδυνο οικονομικά.

Η έλευση του Ζόρζε Κόστα άλλαξε και πάλι τα δεδομένα. Ο Πορτογάλος τεχνικός με τον ερχομό του έκρινε ότι η ομάδα ήθελε ενίσχυση στο δεξί φτερό. Ο χρόνος πίεζε και ο κόουτς ήθελε μια λύση που να γνωρίζει τα κυπριακά δεδομένα αφού ο χρόνος προσαρμογής ήταν μηδενικός.

Και τσακ να σου ξανά ο Κάλβο. Ο Κόστα πίστεψε στις δυνατότητες του Ισπανού και τον έφερε ξανά στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Τα πρώτα δείγματα πάντως δικαιώνουν τον τεχνικό της ''Κυρίας''.

Στο πρώτο ημίχρονο με τον Απόλλωνα ήταν αρκετά καλός και ουσιαστικός. Από τα πόδια του προήλθε το πρώτο γκολ του Κολαούτι ενώ γενικά ικανοποίησε με την απόδοση του αφού έδειξε πάθος και θέληση για να βοηθήσει. Μετά το 60' κουράστηκε και αντικαταστάθηκε. Τα θετικά συνεχίστηκαν και στο παιχνίδι με την Αλκή. Παρά το γεγονός ότι δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, στο τελευταίο μισάωρο ο Κάλβο ξεχώρισε και έδειξε ξανά θετική εικόνα και αυτό φέρνει ικανοποίηση στην ομάδα. Πέτυχε το τρίτο γκολ ενώ σέρβιρε το τέταρτο στον Κολαούτι δείχνοντας ξανά διάθεση.

Η αξία του και το ταλέντο του είναι δεδομένα. Δεδομένο όμως είναι και το γεγονός ότι δεν έχει και ιδιαίτερα καλές σχέσεις με την σταθερότητα. Αν καταφέρει να βρει ρυθμό και να σταθεροποιήσει την απόδοση του, ο Κάλβο έχει πολλά να δώσει στην Ανόρθωση. Ο προπονητής τον πιστεύει και περιμένει ανταπόδοση. Όπως και ο κόσμος που τον θέλει να κάνει τις ομορφιές του από την δεξιά πλευρά...

Πηγή : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου