Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Φρίκη! Βοηθούσε τον σύντροφό της να βιάζει τον 4χρονο γιο της!

Μία Γαλλίδα φέρεται να βοήθησε τον φυλακισμένο σύντροφό της να βιάσει τον 4χρονο γιο της, κατά τη διάρκεια επίσκεψης των δύο στη φυλακή.

Την 25χρονη μητέρα και τον 31χρονο σύντροφός της βαραίνουν πολλαπλές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού, που τώρα είναι οκτώ χρονών και υπό την προστασία κοινωνικών υπηρεσιών.

Οι δυο τους φαίνεται να κατάφεραν το βιασμό, μέσα στο χώρο του επισκεπτηρίου, αφού πρώτα είχαν καλύψει τα παράθυρα με μαύρα πανιά.

Ο 31χρονος ομολόγησε ότι βίασε το παιδί, αλλά μετά από την παρότρυνση της συντρόφου του.

Η μητέρα από την πλευρά της υποστηρίζει ότι όλες οι σεξουαλικές επιθέσεις, προς τον γιο της, έγιναν υπό την απειλή του συντρόφου της, παρά τις δικές της αντιρρήσεις.

Η ίδια κατηγορείται και για άλλες σεξουαλικές επιθέσεις στο παιδί, τον ίδιο χρόνο, τις οποίες κινηματογραφούσε κι έστελνε στον φυλακισμένο σύντροφό της.

Ο σχιζοφρενής φυλακισμένος εξέτιε τριετή ποινή για κακοποίηση της πρώην συντρόφου του.

Στη δίκη, που ξεκινάει στο Στρασβούργο, κατηγορούνται και οι υπάλληλοι της φυλακής, καθώς δεν έγινε αντιληπτή η ποινική πράξη από μέρους τους.

Στη Γαλλία, οι κρατούμενοι έχουν το χώρο και το χρόνο τους, κατά τη διάρκεια των επισκεπτηρίων, ωστόσο ο 31χρονος θα έπρεπε να έχει ειδική παρακολούθηση, αφού ήταν κατάδικος για κακοποίηση οικείου προσώπου του και με διάγνωση σχιζοφρένειας,

Η 25χρονη μητέρα ομολόγησε ότι κατά την περίοδο 2009 – 2010 κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο της και κατέγραφε τις πράξεις στο κινητό της τηλέφωνο, την κάρτα του οποίου έδινε μετά στον κρατούμενο σύντροφό της. Η ίδια παραδόθηκε στις αρχές τον Μάιο του 2011, λίγο πριν ο σύντροφός της επρόκειτο να αποφυλακισθεί.

Ο δικηγόρος της είπε:

“Δεν έχει σκοπό να αποποιηθεί της ευθύνης της”.

Το ζευγάρι είναι αντιμέτωπο με ποινή κάθειρξης 20 χρόνια ο καθένας, σε περίπτωση καταδίκης τους.

Source : http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου