Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Champions League - Η adidas παρουσιάζει τις Επίσημες Μπάλες των Champions και Europa League

Finale 13 – Η Επίσημη Μπάλα του UEFA Champions League™ 2013/14
Η νέα Επίσημη Μπάλα του UEFA Champions League, Finale 13, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους κορυφαίους της Ευρώπης και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης για την αγωνιστική περίοδο 2013/14. Διαθέτει πρωτοποριακή εξωτερική επένδυση, ειδικά κατασκευασμένη για καλύτερο έλεγχο της μπάλας κατά την επαφή με το πόδι του ποδοσφαιριστή.

Ο σχεδιασμός της Finale 13 εμπνέεται από το φως, όπου κυριαρχούν το λευκό, το κόκκινο, το ασημί και το μαύρο χρώμα, ενώ τα διάσημα λογότυπα του UEFA Champions League είναι τοποθετημένα στην κορυφή και στη βάση της μπάλας. Το σχέδιο στο εσωτερικό των αστεριών απεικονίζει τη ζωντάνια που επικρατεί στο γήπεδο τις βραδιές των αγώνων, με ακτίνες φωτός να απλώνονται συμβολικά σε όλη την Ευρώπη.


Η Επίσημη Μπάλα του UEFA Europa League™
Ο σχεδιασμός της νέας Επίσημης Μπάλας του UEFA Europa League για τη σεζόν 2013/14 είναι επίσης εμπνευσμένος από το φως, αλλά και από το διάσημο λογότυπο και το καμπυλωτό σχήμα του τροπαίου της διοργάνωσης, ενώ συνδυάζει τα χαρακτηριστικά πλέον χρώματα του θεσμού (κόκκινο και κίτρινο).

Οι Επίσημες Μπάλες του UEFA Champions League και του UEFA Europa League είναι διαθέσιμες στο δίκτυο καταστημάτων της adidas.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα news.adidas.com/GR, τη σελίδαwww.facebook.com/adidasfootball στο facebook και το λογαριασμό @adidasGR στο twitter.

adidas – Δημιουργεί Επίσημες Ποδοσφαιρικές Μπάλες από το 1970
Η εμπειρία της adidas στην παραγωγή ποδοσφαιρικών προϊόντων είναι αξεπέραστη. Η adidas κατασκευάζει μπάλες ποδοσφαίρου από το 1963 και σήμερα αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή στον κόσμο, χρησιμοποιώντας πάντα τεχνολογίες αιχμής. Η adidas έχει προμηθεύσει τις επίσημες μπάλες σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της UEFA και της FIFA από το 1970 και από το 2006 αποτελεί τον Επίσημο Προμηθευτή για τις ποδοσφαιρικές μπάλες όλων των παιχνιδιών του UEFA Champions League. Η μπάλα “Finale” της adidas χρησιμοποιείται για τον τελικό του UEFA Champions League από την αγωνιστική περίοδο 2000/2001. Από το 2008 η adidas αποτελεί επίσης τον Επίσημο Προμηθευτή της μπάλας του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ξεκινώντας από την αγωνιστική περίοδο 2009/10, το UEFA Europa League παίζεται και αυτό με μπάλες που προμηθεύει η adidas.




Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου