Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Έκαναν σεξ ενώ οδηγούσε! - Δείτε το απίστευτο βίντεο

Ένα ζευγάρι, που προφανώς δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι να φτάσει στο σπίτι του και αποφάσισε να κάνει σεξ μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν καθ' οδόν, σε δρόμο του Σικάγο!

Κάθε οδηγός που έχει συναίσθηση του τι κάνει, δεν αφήνει το τιμόνι από τα χέρια του, ούτε παίρνει τα μάτια του από τον δρόμο. Αυτός ο οδηγός όμως, κατάφερε να κρατήσει το όχημα υπό έλεγχο, ενώ τον είχε καταλάβει – εξ ολοκλήρου- η σύντροφός του.

Το ενθουσιώδες ζευγάρι κινηματογράφησε ένα άλλο ζευγάρι, από όχημα που κινούνταν δίπλα τους.

Το παράδοξο είναι ότι το ζευγάρι που έκανε σεξ, δεν σταμάτησε ούτε όταν κατάλαβε ότι κινηματογραφείται.

Στο βίντεο, μάλιστα, ακούγεται η γυναίκα της οποίας ο σύντροφος τραβάει το βίντεο, η οποία τον ρωτάει αν σίγουρα τραβάει την απίστευτη σκηνή.

Το “καυτό” ζευγάρι του βίντεο, μάλλον θα το ξανασκεφτεί πριν επιχειρήσει να κάνει σεξ στο αυτοκίνητό του.

Ακόμα ένα ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο, στο Σικάγο, όταν ένα άλλο ζευγάρι έκανε σεξ καθ΄οδόν, στο αυτοκίνητο, αλλά εκείνη η περίπτωση δεν είχε αίσιο τέλος.

Ο 25χρονος οδηγός, είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πετώντας την σύντροφό του έξω από αυτό, όταν το όχημα ξέφυγε της πορείας του. Η κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά, αλλά βρέθηκε στο πεζοδρόμιο εντελώς γυμνή. Ο άνδρας με τη σειρά του, βγήκε από το διαλυμένο αυτοκίνητο με τα παντελόνια του κατεβασμένα και φορώντας μόνο το ένα του παπούτσι.

Στο “δικό μας” ζευγάρι, πάντως, δεν υπήρξαν ατυχή περιστατικά....

Δείτε το βίντεο:


Source : http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου