Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Στο backstage της φωτογράφισης του Ημερολογίου Αγάπης – Στην πλατεία Φανερωμένης πόζαραν για το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» - VIDEO

Για το ημερολόγιο φωτογραφίζονται γνωστές προσωπικότητες από την κυπριακή showbiz. Τραγουδιστές, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι με ευαισθησίες για τα παιδιά που χρειάζονται οικονομική στήριξη.


Στο backstage της φωτογράφισης του Ημερολογίου Αγάπης το οποίο ετοιμάζει ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», βρέθηκε η κάμερα του newsit.com.cy, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην Παλιά Λευκωσία.

O Νικόλας Πισίας και ο Χρίστος Μυλόρδος, τραγουδιστές στο Ασμάτιον live ποζάρουν στο φακό για το Ημερολόγιο Αγάπης και παρακινούν τον κόσμο να συνεισφέρει όπως μπορεί γι αυτή την εκστρατεία, αγοράζοντας το ημερολόγιο.



Ο ηθοποιός Ιάκωβος Χατζηβασίλης είναι η δεύτερη φορά που φωτογραφίζεται για το συγκεκριμένο ημερολόγιο…
και ο ηθοποιός Τζούλιο Φιλίππο ΝτΈρρίκο είναι έτοιμος να προωθήσει το ημερολόγιο για τον ιερό σκοπό που επιτελεί, αφού πρώτα φωτογραφηθεί γι αυτό…



Το ημερολόγιο με τους επώνυμους στοιχίζει μόνο €5, θα κυκλοφορήσει μέσα Νοεμβρίου και αγοράζοντας το θα βοηθήσετε παιδάκια με καρκίνο.

Στο εξώφυλλο θα βρίσκεται η Χριστιάνα Θεοδώρου και στους μήνες θα δούμε τους Μαρία Ιωάννου, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Ανδρέα Δημητρίου, Νίνα Παλάφα, Βασιλική Χατζηαδάμου, Βαλάντης Καπαρτής, Πένυ Φοινίρη, Κωνσταντια Παύλου, Έλενα Ευσταθίου, Έλενα Διαμαντίδου, Μιχάλης Χρίστου, Νικόλας Πισίας, Χρίστος Μυλόρδος, Ιάκωβος Χατζηβασίλη, Τζούλιο Φιλίππο ΝτΈρρίκο.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου