Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

AEK - Ικανοποίηση για «Ελέ», μόνο τρίποντο με Ένωση

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΚΟΠ που ουσιαστικά «ελευθερώνει» κάπως τον τεχνικό της ομάδας έφερε μεγάλη ικανοποίηση στην ΑΕΚ αφού τα δεδομένα θα είναι σαφώς για την ομάδα όταν ο προπονητής δεν είναι καθηλωμένος στον πάγκο.

Η προσοχή όλων τώρα είναι απόλυτα στραμμένη στην Ένωση, σ' ένα παιχνίδι όπου το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο για να συνεχίσει η ομάδα τα θετικά αποτελέσματα κερδίζοντας παράλληλα χρόνο μέχρι να επιστέψουν και οι σημαντικές απουσίες.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δούλεψε και αυτή την εβδομάδα εντατικά, μελέτησε τον αντίπαλο και επέστησε την προσοχή στους παίκτες του αφού θα χρειαστεί να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια. Η ΕΝΠ έχει κίνητρο να μαζέψει τους πρώτους της βαθμούς και σίγουρα δεν θα παραδοθεί εύκολα στο ΓΣΖ.

Όσον αφορά το πλάνο, ο Μουρίγιο πολύ δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα. Πιθανόν στη σημερινή προπόνηση να δοκιμάσει να ακολουθήσει φουλ ρυθμούς αλλά ο Ελλαδίτης κόουτς αναμένεται να τον προφυλάξει για την δύσκολη συνέχεια. Άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν την θέλει και πολύ η τύχη την ομάδα με τους τραυματισμούς... Την θέση του δίπλα στον Καταλά θα πάρει ο Στέλιος Μαραγκός ο οποίος τα πήγε πολύ καλά όταν κλήθηκε να βοηθήσει με το ΑΠΟΕΛ.

Απ' εκεί και πέρα οι υπόλοιποι 10 μάλλον θα παραμείνουν οι ίδιοι: Νέγκρι, Καταλά, Μέρτακκας, Μεγκρελασβίλι, Σκοπελίτης, Κάστρο, Τομάς, Παύλου, Λουσέρο, Μυτίδης.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου