Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Κάλεσμα και λεπτομέρειες για την προσέλευση

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση καλεί τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο Αντώνης Παπαδόπουλος την Κυριακή και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας. Θυμίζουμε ότι όσοι αγοράσουν εισιτήριο θα μπουν στην κλήρωση για μια κάρτα διαρκείας.

Παράλληλα δίνει λεπτομέρειες για τον τρόπο προσέλευσης.

Αναλυτικά:

Υπενθυμίζουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι συνεχίζεται κανονικά η προπώληση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας με τη ΔΟΞΑ που θα γίνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6μμ στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα. Όσοι αγοράσουν εισιτήριο για το συγκεκριμένο αγώνα, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα εισιτήριο διαρκείας και παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να φυλάξουν το εισιτήριο εισόδου τους για να μπορούν να διεκδικήσουν το δώρο.

Επιπλέον, παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες που δίνουμε πιο κάτω για δική τους ευκολία και καλύτερη εξυπηρέτηση:

1. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 4.30μμ
2. Οποιαδήποτε πανό θα πρέπει να τοποθετηθούν στις κερκίδες μέχρι τις 5μμ
3. Καλούμε όλους τους κατόχους διαρκείας του κάτω διαζώματος δυτικής κερκίδας να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά την είσοδο αριθμό 3
4. Καλούμε όλους όσους θα αγοράσουν εισιτήριο για το κάτω διάζωμα δυτικής να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά την είσοδο αριθμό 5
5. Καλούμε όλο τον κόσμο μας της δυτικής κερκίδας να προσεγγίζει το γήπεδο από τη Λεωφόρο Παπανικολή μέσω της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (πρώην Στρ. Τιμάγια)
6. Καλούμε όλο τον κόσμο να σέβεται τις θέσεις των κατόχων διαρκείας και να συμμορφώνεται στις υποδείξεις των επιτηρητών που σε κάθε παιχνίδι θα βρίσκονται στην κερκίδα για τη δική τους εξυπηρέτηση
7. Καλούμε όσους αγοράζουν μεμονωμένα εισιτήριο αγώνα να κάθονται αυστηρά και μόνο στην θέση που αναγράφεται στο εκάστοτε εισιτήριο που αγοράζουν.
8. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει και να προστατέψει την ομάδα με τις ενέργειες του

Στα πλαίσια της οικονομικής εκστρατείας του Συλλόγου και της μεγάλης ανάγκης εισροής εσόδων στο Σύλλογο, καλούμε τους φίλους της ομάδας να κατακλύσουν το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να στηρίξουν τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά την ομάδα μας. Η αγορά εισιτηρίου είναι μεγάλη βοήθεια προς την ομάδα και παρακαλούμε όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης να αγοράσει εισιτήριο, ακόμα και εκείνους τους φίλους μας που για οποιοδήποτε λόγο δεν θα μπορέσουν να είναι παρών στο γήπεδο την Κυριακή.


Εισιτήρια για τον αγώνα προπωλούνται κανονικά στα ακόλουθα σημεία:

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατάστημα αναμνηστικών (μπουτίκ) σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» - 24634114

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι - Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.


Πηγή : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου