Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

AEΛ - Το βάθος του πάγκου

Με πρωινή προπόνηση συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΛ ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια την Κυριακή. Οι γαλαζοκίτρινοι έχοντας σημαντικές απουσίες θα πάνε στον αγώνα με στόχο την νίκη.

Οι αντικαταστάτες

Με τους Οουόν, Μπεμπέ και Γκουιαμί μάλλον να μην προλαβαίνουν, τον Φερκρούζ να προπονείται επιφυλακτικά συνεχίστηκε η προετοιμασία. Η λύση για τον Γκουιαμί είναι εύκολη αφού ο Καρλίτος θα αγωνιστεί στα αριστερά. Το θέμα είναι ποιον θα επιλέξει ο Λίτο Βιτιγκάλ για αντικαταστάτη του Οουόν. Θεοφίλου και Ντεντέ είναι οι βασικοί υποψήφιοι χωρίς να αποκλείετε και κάποια μίνι έκπληξη από τον προπονητή της ΑΕΛ.

Θέση βασικού διεκδικεί και ο Άντο αν και δύσκολα θα βρεθεί στην ενδεκάδα. Έτσι με βάση το τι έχουμε ο Φεργκρούζ (Ρομέρο) θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Καρλίτος αριστερά και Αιρόσα δεξία. Στο κέντρο άμυνας οι Γκαούτσο και Ντεντέ (Θεοφίλου). Στον άξονα οι Σακέτι και Νικολάου με τον Μοντέιρο να είναι δεξία και τον Ετμάρ αριστερά. Πιο μπροστά ο Σα και στην επίθεση ο Κάσιο.

Δημοσιογραφική σήμερα

Το καθιερωμένο ραντεβού του με τους δημοσιογράφους έχει σήμερα ο προπονητής της ΑΕΛ στις 12:00 στο Yellow pride cafe όπου θα αναφερθεί στον αγώνα με την Ομόνοια ενώ με την προπόνηση να έχει τελειώσει πιθανότατα να έχουμε και ένα πιο σαφές πλάνο για το ποιους τελικά θα μπορεί να υπολογίζει.

Πηγή : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου