Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Νικόλας Παπαδόπουλος: «Καθαρά. Υπεύθυνα.»

Ένα μεγάλο πανό αναρτήθηκε από σήμερα στο κτίριο της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου 1, στη Λευκωσία (300 μ. μετά το παλιό ΓΣΠ), όπου στεγάζεται το Πολιτικό Γραφείο και Εκλογικό Επιτελείο του βουλευτή Λευκωσίας και υποψήφιου Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

Στην κορυφή του πανό βρίσκεται το έμβλημα το ΔΗΚΟ και κάτω από αυτό αναγράφεται: "Νικόλας Παπαδόπουλος. Καθαρά. Υπεύθυνα."

Οι λέξεις 'Καθαρά.Υπεύθυνα.' συνθέτουν το κεντρικό μήνυμα της υποψηφιότητας του Νικόλα Παπαδόπουλου για την προεδρία του ΔΗΚΟ και περιγράφουν πλήρως και αντικειμενικώς τόσο το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου όσο και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο θα ηγηθεί του ΔΗΚΟ, στην περίπτωση που οι 20 και πλέον χιλιάδες μέλη του κόμματος τον εκλέξουν στην απευθείας εκλογική διαδικασία της 1ης Δεκεμβρίου.

Η καθαρότητα θέσεων, λόγων και πράξεων και η υπευθυνότητα στη διαχείριση όλων των θεμάτων, μακριά από λαικισμούς και εύηχα συνθήματα, είναι αυτό που ζητούν οι ΔΗΚΟικοί σήμερα, είναι αυτό που επιβάλλει η κοινωνία στο σύνολο της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη ο Νικόλας Παπαδόπουλος λειτουργεί πολιτικά γραφεία στη Λευκωσία, τη Λεμεσό και τη Λάρνακα τα οποία στελεχώνονται εξ ολοκλήρου από δεκάδες εθελοντές μέλη του ΔΗΚΟ, όλων των ηλικιών, που στηρίζουν την υποψηφιότητά του και την προσπάθεια του να καταστεί το ΔΗΚΟ πρωταγωνιστική δύναμη στα πολιτικά πράγματα του τόπου.

Source : http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου