Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Εμπρησμός μοτοσικλέτας με παράπλευρες απώλειες

Από «χέρι εμπρηστή» πυρπολήθηκε μοτοσικλέτα, τις μεταμεσονύχτιες ώρες στη Λεμεσό. 

Εκτός όμως από τον κύριο στόχο του δράστη, από τη διάδοση της φωτιάς προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε παρακείμενα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Οι νυχτοβάτες κινητοποιήθηκαν στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης περιλούζοντας το δίκυκλο με εύφλεκτη ύλη και πυροδοτώντας την.

Η μοτοσικλέτα είναι ιδιοκτησία 35χρόνου και την ώρα του εμπρησμού της βρισκόταν σταθμευμένη έξω από εργαστήριο κατασκευής πινακίδων στον Άγιο Σπυρίδωνα. Οι φλόγες στην ανάπτυξή τους τύλιξαν και το αυτοκίνητο του παραπονούμενου κι έφθασαν ως την αλουμινένια είσοδο του εργαστηρίου. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε με παρέμβαση της Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Από τη φωτιά η μοτοσικλέτα καταστράφηκε ολοσχερώς , το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, όπως και η είσοδος του εργαστηρίου, που υπολογίστηκαν συνολικά στις πέντε περίπου χιλιάδες ευρώ.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία μέχρι και το πρωί για τις απαραίτητες έρευνες και ανακρίσεις. Προκαταρκτικά εκτιμάται πως το «κίνητρο» της κακόβουλης ενέργειας βρίσκεται σε επαγγελματικές ή προσωπικές διαφορές των δραστών του εμπρησμού, με τον ιδιοκτήτη του εργαστηρίου.

Πηγή: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου