Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

TENNIS - Πάρτε μέρος στο μεγάλο ραντεβού

Στον Όμιλο Αντισφαίρισης Γλυφάδας (Γούναρη & Ευγενίδη, Aιξωνή Γλυφάδας) θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο για φέτος Οpen τουρνουά της σειράς INTERSPORT Tennis Tour 2013, το Intersport Tennis Open της Γλυφάδας, από τις 4 έως τις 20 Οκτωβρίου 2013, με τις συμμετοχές να λήγουν την ερχόμενη Παρασκευή 27/09.

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει ο τενιστικός κόσμος το τελευταίο μεγάλο τενιστικό ραντεβού της χρονιάς το οποίο φέρει τη σφραγίδα της κορυφαίας αλυσίδας αθλητικών ειδών, INTERSPORT στην Αιξωνή Γλυφάδα.

Ύστερα απ'το άκρως επιτυχημένο τουρνουά στη Φιλοθέη τον περασμένο Μάρτη αλλά και αυτό στη Θεσσαλονίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Intersport δράση μεταφέρεται στα νότια προάστεια της Αττικής και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Γλυφάδας αναμένεται να προσελκύσει τενίστες από κάθε άκρο της περιφέρειας.

Από τις 4 έως τις 20 του Οκτώβρη, τα χωμάτινα courts του ιστορικού ομίλου της Γλυφάδας (210 8982893) θα γεμίσουν από φίλους του αθλήματος οι οποίοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το πιο σημαντικό τρόπαιο στο ελληνικό τένις, πλην των βαθμολογούμενων και επαγγελματικών τουρνουά που διεξάγονται στη χώρα μας.

Λάτρεις του αθλήματος από 14 μέχρι 60+ ετών, θα αγωνιστούν στις 15 κατηγορίες της διοργάνωσης (μονά, διπλά, μικτά), έχοντας τη δυνατότητα και τη χαρά να πάρουν μέρος σε ένα άρτια οργανωμένο τουρνουά, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν ανθρώπους με κοινό παρονομαστή τη μεγάλη αγάπη τους για το τένις.

Οι κορυφαίοι άσοι του τένις, όλων των ηλικιών και κατηγοριών, θα δώσουν το παρών στο σπουδαιό αυτό τενιστικό event στο οποίο, ως συνήθως, θα απολαύσουν πλούσιες παροχές που προσφέρει σε κάθε τουρνουά η INTERSPORT και οι χορηγοί της διοργάνωσης.

Η φετινή διοργάνωση στηρίζεται από το ταξιδιωτικό γραφείο Kyvernitis, την Oriflame, την Prince και το Vari Sports Club.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο www.intersport.gr  στα τηλέφωνα 210 8982893 & 210 8943828 καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ομίλου, www.oag.gr

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου στις 18:00.

Source : http://tennis24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου