Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΒΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ

Πρώτο θέμα σε δεκάδες blog - portal αποτέλεσε η είδηση πως ο Τρύφωνας Σαμαράς αποφάσισε να πιάσει δουλειά σε νυχτερινό κέντρο.

Ο δημοφιλής hairstylist δεν λέει ποτέ όχι σε νέες προκλήσεις , απαντώντας θετικά στην δελεαστική πρόταση γνωστού επιχειρηματία.

Μάλιστα η επίσημη πρεμιέρα στα πασίγνωστο νυχτερινό κατάστημα της Πάτρας ήδη υλοποιήθηκε , με εκατοντάδες θαμώνες να απολαμβάνουν κάτι το πρωτοποριακό για τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα στα καθαρόαιμα μπουζούκια .



Πριν την λήψη μιας τέτοιας ριψοκίνδυνης απόφασης , τόσο ο Τρύφωνας Σαμαράς όσο και ο επιχειρηματίας που συνεργάζεται, γνώριζαν πως θα ακολουθούσαν και οι φωνές εκείνες που θα επέκριναν το συγκεκριμένο show .

Έτσι λοιπόν μετά τον καταξιωμένο Πατρινό μουσικοσυνθέτη , Θεόδωρο Γεωργόπουλο, ακόμη ένα δημοφιλές πρόσωπο επέκρινε αρκετά σκληρά στα όσα αντίκρισαν τα μάτια μας. Αυτή την φορά έρχεται η Βέρα Λάμπρου , η οποία κατακεραυνώνει στην κυριολεξία την απόφαση του Τρύφωνα Σαμαρά να επεκταθεί πλέον και στα μπουζούκια .

Δείτε χαρακτηριστικά τι δηλώνει αποκλειστικά στο Patra Gossip News .Gr : 

ΕΦΌΣΟΝ ΟΙ ΚΟΜΜΩΤΈΣ ΤΎΠΟΥ ΤΡΎΦΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΕΝΙΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΟΜΜΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΝΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ Τ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ!!!!!

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου