Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - «Η ανοχή μας παρεξηγήθηκε και η υπομονή μας εξαντλήθηκε»

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε χθεσινό μας ρεπορτάζ η διοίκηση των οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την κατάσταση της ομάδας. Ο Παν. Συ. Φι. στρέφεται κατά των συνεργατών του Φοίβου Ερωτοκρίτου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ανοχή μας παρεξηγήθηκε και η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Μόνο το παθός μας για αυτό που αντιπροσωπεύουν τα 5 γράμματα του Α.Π.Ο.Ε.Λ παραμένει ακμαίο και αστείρευτο.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της εταιρείας Α.Π.Ο.Ε.Λ εξαντλήσαν κάθε περιθώριο χρόνου, αναλώνοντας τον δυστυχώς στο να παίζουν με τη νοημοσύνη του κόσμου παρά να προσπαθούν να σώσουν ότι σώζεται. Τώρα ήρθε η ώρα να ζητήσουμε εμείς αυτά που θεωρούμε σωστά για το καλό του Α.Π.Ο.Ε.Λ .

Ως σύνδεσμος, όταν κάνουμε δηλώσεις και βγάζουμε ανακοινώσεις είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, για τον λόγο ότι εκπροσωπούμε μια μεγάλη μάζα ΑΠΟΕΛίστικου κόσμου γι’ αυτό και πάντα οι δηλώσεις μας είναι με διαφάνεια, χωρίς λογοπαίγνια και δεν μοιάζουμε σε καμία περίπτωση σε κάποιους από το Δ.Σ. της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ που μένουν στα μισόλογα.

Ο κ. Τάκης Αντωνίου προσπαθεί τον τελευταίο καιρό να μας κάνει επίδειξη δύναμης σε κάποια πράγματα που ούτε ο ίδιος δεν τα πιστεύει. Οι επανειλημμένες δηλώσεις του κ. Αντωνίου έχουν εκνευρίσει αρκετό κόσμο γι αυτό και ως Σύνδεσμος είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε κάποια πράγματα με το όνομα τους.

Πριν την Γενική Συνέλευση, παρακολούθησαν όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες την σαπουνόπερα για την Προεδρία, με τους πρωταγωνιστές και το τέλος γνωστά. Ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ, από την πρώτη στιγμή των αποτελεσμάτων τοποθετήθηκε ξεκάθαρα με ανακοίνωση εναντίον στα άτομα που πλαισιώνουν τον κ.Φοίβο Ερωτοκρίτου και ενώ κάποιοι μας είχαν κατηγορήσει, σήμερα βλέπουμε ότι δικαιωθήκαμε.

Τα λάθη της διοίκησης είναι πάρα πολλά και ενώ γνωρίζαμε ευθύς εξαρχής πολλά πράγματα που είχαν συμβεί, εντούτοις προτιμήσαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Δυστυχώς, με την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο Α.Π.Ο.Ε.Λ. ως Σύνδεσμος έχουμε την ευθύνη που δεν αντιδράσαμε νωρίτερα.

Και επειδή κάποιοι από το Δ.Σ της Εταιρείας συνεχίζουν να διατυμπανίζουν ότι πάντα ο κόσμος είναι υπερβολικός, να θυμίσουμε στον κ. Αντωνίου ότι με τον ερχομό του προπονητή τον Μάιο που άρχισε και ο προγραμματισμός, η επίβλεψη στον Αρχάγγελο ήταν ανύπαρκτη και δυστυχώς αυτά που ακούγονται για κάποιους στο προπονητικό κέντρο είναι πραγματικότητα και αλήθεια.

Ο κόσμος δεν ξεχνά τις κοροϊδίες, γι αυτό να θυμίσουμε όταν ο κ.Αντωνίου έπαιρνε σβάρνα τα ραδιόφωνα και δήλωνε ότι ο Καρυπίδης δεν θα έφευγε από την ομάδα και ότι ψεύδονταν όσοι έλεγαν το αντίθετο, ενώ ξημερώματα της επόμενης ημέρας ο Καρυπίδης αποτελούσε παρελθόν.

Ο κόσμος δεν ξεχνά τους ερασιτεχνισμούς, γι αυτό να θυμίσουμε ότι ανακοινώθηκε προπονητής χωρίς να πληροί τα απαραίτητα κριτήρια, και αντί να δει τα χάλια του το Δ.Σ. στο οποίο συμμετέχουν δύο δικηγόροι που δεν γνώριζαν τους κανονισμούς της Κ.Ο.Π, ρίχνουν ευθύνες σε τρίτους.

Ο κόσμος δεν ξεχνά τις γελοιότητες, γι αυτό να θυμίσουμε και την καθιερωμένη κόντρα μεταξύ Σωματείου και Εταιρείας. Γι ακόμα μια φορά, ο Σύνδεσμος τοποθετήθηκε με ανακοίνωση καλώντας τις δυο πλευρές να τα βρουν για το καλό του ΑΠΟΕΛ και μόνο.

Ο κόσμος δεν ξεχνά τις αρλούμπες, γι αυτό να θυμίσουμε τις δηλώσεις του κ. Αντωνίου περί υπόσκαψης του Προέδρου αμέσως μετά την ήττα με την ΑΕΛ, προσπαθώντας έτσι να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και να κουκουλώσει τα λάθη της Διοίκησης.

Ο κόσμος κ. Αντωνίου έχει κουραστεί να βλέπει εσάς και τα μέλη του Δ.Σ να είστε απαθείς και να μην μπορείτε να πάρετε τις ορθές αποφάσεις για το καλό του Α.Π.Ο.Ε.Λ., γι αυτό και είναι αποφασισμένος να μην αφήσει αυτή την κατάσταση να συνεχιστεί για πολύ ακόμη.

Εάν νομίζετε κύριοι Ραφαήλ και Αντωνίου ότι το Α.Π.Ο.Ε.Λ είναι δικό σας και το χρησιμοποιείτε για να κάνετε τα καπρίτσια σας, εμείς σας ενημερώνουμε ότι είστε πλέον παρελθόν. Χάσατε την εμπιστοσύνη του κόσμου και το μόνο πράγμα που καταφέρνετε είναι να διχάζετε τους ΑΠΟΕΛίστες με τις δηλώσεις σας.

Ο Πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ είχαμε συνάντηση με τον Πρόεδρο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ και του αναφέραμε τις θέσεις του Παν.Συ.Φι, οι οποίες ήταν ξεκάθαρες ότι δεν θα ανεχτούμε πλέον τα άτομα που βρίσκονται δίπλα στον κ. Ερωτοκρίτου αλλά ούτε και τις καταστάσεις που συμβαίνουν στο Αρχάγγελο.

Ο κόσμος στήριξε και θα στηρίξει αυτή την ομάδα μέχρι τέλους, επειδή με αυτούς τους παίχτες θα συνεχίσουμε τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Από την άλλη, είμαστε υποχρεωμένοι να αναφερθούμε στην τεχνική ηγεσία, η οποία βάση της αγωνιστικής εικόνας αλλά και της γενικής απειθαρχίας που επικρατεί στον Αρχάγγελο έχει αποδείξει ότι είναι "λίγη" για την ομάδα και απαιτείται η άμεση αντικατάσταση της, κάτι που είναι εφικτό.

Δεν θα ανεχτούμε ξανά οπαδούς μας που βρίζουν και αποδοκιμάζουν την ομάδα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, όπως και δεν θα ανεχθούμε κανένα αρχηγό και κανένα ποδοσφαιριστή της ομάδας να συνεχίσει την κατρακύλα στην αγωνιστική του συμπεριφορά και επειδή όπως φαίνετε κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν καταλαμβάνουν κάποια πράγματα ….σύντομα θα τα καταλάβουν για τα καλά!

Για εμάς κύριοι, το Δ.Σ. της Εταιρείας αποτελεί παρελθόν. Καλούμε τους πάντες το Σάββατο να δώσουν δυναμικά το παρών τους στο Αμμόχωστος για να πάρουμε την νίκη.

Αυτοί που δεν μπορούν να βλέπουν την ομάδα καλύτερα να μείνουν σπίτια τους, εκτός και αν ο κύριος Ραφαήλ αποφασίσει να απαγορεύσει και σε άλλους να βλέπουν το Α.Π.Ο.Ε.Λ., όπως έκανε και πρόσφατα με συγκεκριμένο οπαδό μας τον οποίο δεν άφησε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο εξωτερικό, επειδή ‘τόλμησε’ να ασκήσει κριτική στον προπονητή.

Ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ αξίζει σεβασμού και όποιος δεν το κάνει, δεν θα τον σεβαστούμε ούτε εμείς.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ»


Πηγή : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου