Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Φεστιβάλ Προσφοράς της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ

Τη διοργάνωση του «1ου Φεστιβάλ Προσφοράς», για την ενίσχυση και στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Λάρνακας, ανακοίνωσε, σε διάσκεψη Τύπου, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα, από τις 15:00 μέχρι τις 21:00.

Το Φεστιβάλ, θα έχει φιλανθρωπικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και ως μήνυμα τη φράση «Ελάτε να γεμίσουμε τη Λάρνακα αγάπη!». Βασικός στόχος του Φεστιβάλ είναι η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων και σχολικών ειδών. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, διάρκειας ενός χρόνου, «Γεμίστε Αγάπη», με στόχο την οικονομική ενίσχυση Κοινωνικών Παντοπωλείων πέντε Δήμων με το ποσό των €100.000. Από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα έχουν δοθεί συνολικά €32.000.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, φαγητό, διαγωνισμούς, δώρα και εκπλήξεις. Μουσικό πρόγραμμα θα παρουσιάσουν οι Χριστιάνα Αριστοτέλους και Γιώργος Ρούσος, ενώ στο καλλιτεχνικό κομμάτι θα συμμετάσχει αφιλοκερδώς ο Νίκος Ευαγγέλου και η Παιδική Χορωδία του Δήμου Λάρνακας, η Σχολή Μπαλέτου και Jazz Φαίδρας Καραβοκύρη Ζένιου, η ηθοποιός Μόνικα Μελέκκη, το Θέατρο Σκάλα, καθώς και οι τραγουδιστές Βέρα Μπούφη και Μάριος Κούμας.

Η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, κ. Γεωργία Λευκαρίτη, δήλωσε πως «η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ θα συνεχίσει να στηρίζει την κυπριακή κοινωνία, προσαρμόζοντας την κοινωνική της προσφορά με τις εκάστοτε ανάγκες των πολιτών». «Μέσα από το Φεστιβάλ», πρόσθεσε η κ. Λευκαρίτη, «η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στέλνει μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας. Για ακόμα μια φορά οι Κύπριοι, με ανθρωπιά και αλληλεγγύη, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε κι αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

Η κ. Λευκαρίτη ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και τους πρατηριούχους, τις οικογένειες και τα παιδιά τους που αποτελούν την ομάδα εθελοντών της εταιρείας, για τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ. Ευχαριστίες απηύθυνε στον Δήμο Λάρνακας και στους υπόλοιπους φορείς που στηρίζουν την εκδήλωση. Ιδιαίτερα την Green-Dot Κύπρου, PPT Aviation Services Ltd, Pizza Hut και Pepsi. Επίσης, συνεχάρη όλους τους πολίτες που εδώ και μήνες στηρίζουν με κάθε τρόπο αυτή τη μεγάλη και ευγενή προσπάθεια που καταβάλλει η κοινωνία μας.

Source: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου