Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Εγκατέλειψε τη συνέντευξη τύπου ο Μουρίνιο

Οι αλλεπάλληλες ερωτήσεις που έκαναν οι δημοσιογράφοι στον Ζοσέ Μουρίνιο σχετικά με τον Κέβιν Ντε Μπρούιν έκαναν τον προπονητή της Τσέλσι έξαλλο, με αποτέλεσμα ο «Special One» να φύγει από την συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Champions League.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει αύριο (1/10, 21:45) την Στεάουα εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο Ντε Μπρούιν έμεινε εκτός αποστολής για τους «μπλε». Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο 21χρονος δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Πορτογάλου μετά το ματς με την Τότεναμ για το πρωτάθλημα ενώ για τους «μπλε» θα λείπει παράλληλα και ο Αζάρ λόγω τραυματισμού.

Το μέλλον του Ντε Μπρούιν θεωρείται αμφίβολο στην πρώτη ομάδα της Τσέλσι, καθώς λέγεται ότι ο Βέλγος θα προπονείται στο εξής με την U-21 ενώ είναι πιθανό να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την ομάδα του Λονδίνου.

Όλα αυτά προκάλεσαν τις απορίες των δημοσιογράφων με τον Πορτογάλο να εκνευρίζεται, καθώς όπως είπε ο ίδιος τον ρωτούν συνέχεια για παίκτες που δεν παίζουν και ενώ αρχικά θέμα ήταν η απουσία του Μάτα τώρα όλοι ασχολούνται με τoν Ντε Μπρούιν.

Ο Μουρίνιο όσο έκαστε στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Δεν μου αρέσει η τάση που έχετε να με ρωτάτε μόνο για παίκτες που δεν παίζουν. Στην Αγγλία τα Μέσα με αγαπούν και μου φέρονται δίκαια. Με κριτικάρουν όταν πρέπει και όταν το αξίζω μου δίνουν τα εύσημα. Είναι απίστευτό κανείς δεν με ρωτάει για τον Μάτα. Τώρα είναι ο Ντε Μπρούιν. Γιατί πάντα ρωτάτε για αυτούς που δεν παίζουν; Μπορώ να παίξω μόνο με 11. Αποφασίζω από ότι τι κάνουν στο γήπεδο και στην προπόνηση. Ο Φρανκ με ξέρει εννιά χρόνια και ξέρει ότι κάνω λάθη αλλά προσπαθώ να είμαι ειλικρινής»

Στην συνέχεια ο Πορτογάλος αποχώρησε αφήνοντας τον Φρανκ Λάμπαρντ να συνεχίσει την συνέντευξη Τύπου.

Source : http://ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου