Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Η σκέψη στην Πολωνία

Στον αγώνα με την Λέγκια έχουν επικεντρωθεί από χθες στον Απόλλωνα. Οι κυπελλούχοι κρατούν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς από τον αγώνα με την Αλκή και πλέον στην σκέψη τους είναι αγώνας της Πολωνίας. Η αποστολή της ομάδας, η οποία αναχωρεί το πρωινό (8:00) της Τρίτης (01/10).

Η τεχνική ηγεσία έχει πλήρη εικόνα για τον αντίπαλο, καθώς το περασμένο Σάββατο (28/09) ο Γιώργος Πίππιρος παρακολούθησε την Λέγκια να κερδίζει την Σλασκ με 2-1 και έδωσε ακόμη μία ενημέρωση στον Χριστάκη Χριστοφόρου, ο οποίος θα καταστρώσει τα πλάνα του.

Βέβαια, ο Κύπριος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς προέκυψαν τραυματισμοί. Ο Άμπραχαμ Γκιέ θα απουσιάσει για 15-20 ημέρες, καθώς έπαθε θλάση. Ο Ρομπέρ δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και αναμένεται σε 2-3 μέρες να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Συνεπώς, είναι αμφίβολος για την Πέμπτη.

Πέραν από αυτούς τους δύο, θα απουσιάσουν σίγουρα οι Ντανανάε, Μαρκόσφκι και Κυριάκου. Αντίθετα, θα επανέρθει ο Άλεξ Κωνσταντίνου, ο οποίος αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα πριν από τον αγώνα με την Αλκή και είχε προφυλαχθεί για να είναι έτοιμος κόντρα στην Λέγκια.

Στόχος του Απόλλωνα στο παιχνίδι με την Λέγκια είναι το βαθμολογικό κέρδος. Αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν, αλλά έχουν πίστη στις δικές τους δυνάμεις.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου