Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Πτώση 48χρονου από γεφύρι στον Αρακαπά

Με κάταγμα κρανίου, υποσκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο και κάταγμα τεσσάρων πλευρών νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 48χρονος από τον Αρακαπά.

Tο περιστατικό τραυματισμού σημειώθηκε χθες μετά το μεσημέρι στην αγροτική περιοχή «Λέης» του Αρακαπά, όπου τρεις συγχωριανοί είχαν μεταβεί για ψάρεμα σε ποταμό.

Μετά το ψάρεμα ο 48χρονος, με έναν 20χρονο κι έναν 11χρονο, τοποθέτησαν μια πτυσσόμενη σκάλα σε γεφύρι για να βγουν σε αγροτικό δρόμο. Πρώτος κατάφερε να βγει στο γεφύρι ο 48χρονος, όμως δεν τα κατάφερε ο 20χρονος, αφού την ώρα που ήταν στην κορυφή της σκάλας, αυτή αναδιπλώθηκε.

Ο 48χρονος επιχείρησε να συγκρατήσει τον φίλο του, όμως παρασύρθηκε μαζί του, πέφτοντας και οι δύο από ύψος 2,5 μέτρων στην τσιμεντένια βάση του γεφυριού. Ο μικρός έσπευσε και κάλεσε σε βοήθεια για ανάσυρση των δύο τραυματιών και μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Αρχικά ο 48χρονος και ο 20χρονος μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό αυτοκίνητο, ενώ κατά τη διαδρομή τους παρέλαβε ασθενοφόρο και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον σοβαρότατο τραυματισμό του 48χρονου και τον παρέπεμψαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο 20χρονος που υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι, έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Πηγή: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου