Δεν είναι λίγοι αυτοί που, όσο μαγειρεύουν, τους αρέσει να δοκιμάζουν από το φαγητό που φτιάχνουν, τσιμπώντας από τα υλικά, το μείγμα κ.ο.κ.
Το αποτέλεσμα, όμως, είναι να νιώθουν πως έχουν φάει ένα κανονικό γεύμα πριν καν το σερβίρουν στο τραπέζι.
Πώς κόβεται λοιπόν αυτή η συνήθεια; Οι ειδικοί έχουν μια περίεργη λύση να προτείνουν, η οποία όμως έχει αποδειχθεί μέσω ερευνών πως λειτουργεί και μάλιστα πολύ αποτελεσματικά.
Αν όσο μαγειρεύετε πιπιλάτε μια καραμέλα, η επιθυμία σας να δοκιμάσετε από το φαγητό θα μειωθεί αισθητά έως εντελώς.
Η ισχυρή γεύση της καραμέλας, όπως μέντα ή κανέλα, θα κρατήσει τη γεύση σας απασχολημένη και το πιπίλισμα το στόμα σας σε εγρήγορση. Και έτσι, τέρμα το τσιμπολόγημα!
Πηγή: http://www.queen.gr
Πηγή: http://www.queen.gr
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου