Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Χώρισε ο Ενρίκε Ιγκλέσιας

Οι μάνατζέρ τους δεν το επιβεβαιώνουν, αλλά τα νέα κυκλοφόρησαν σαν αστραπή. Ο τραγουδιστής Ενρίκε Ιγκλέσιας και η τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα χώρισαν.

Η τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα φέρεται να χώρισε τον επί 12 χρόνια σύντροφο της και τραγουδιστή Ενρίκε Ιγκλέσιας, αφού εκείνος δεν έπαιρνε την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πριν από τρία χρόνια, αρραβώνας που είχε επισφραγιστεί με ένα μονόπετρο αξίας 3.500.000 ευρώ.
Ίσως να πίστευε ο Ιγκλέσιας ότι ήταν αρκετό να αγοράσει βίλα πολλών εκατομμυρίων για τους δυο τους στο Μιάμι, αλλά έκανε λάθος.

«Είναι μαζί τόσο καιρό που αισθάνεται ότι δεν θα συμβεί ποτέ. Είναι έτοιμη να προχωρήσει», δήλωσε φίλος της, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης λέγοντας: «Το θέμα έχει ξανά προκύψει και τα κατάφεραν να εξομαλύνουν την κατάσταση και να τα ξαναβρούν. Ο χρόνος θα δείξει».

Πρόσφατα, έκανε τα γυρίσματα για το νέο του βιντεοκλιπ με τίτλο «Heart attack» στους δρόμους του Λος Άντζελες. Το σενάριο είχε ζευγάρια που καβγαδίζουν, ανθρώπους που τρέχουν και τον τραγουδιστή να περπατά λυπημένος ανάμεσα τους.

Το «Heart attack» μιλά για αυτό που ζουν πολλά ζευγάρια, δηλαδή που χωρίζουν και τα βρίσκουν ξανά.

«Δεν ξέρω γιατί το κάνουμε αυτό. Το κάνουμε και οι άντρες και οι γυναίκες. Έχει συμβεί σε όλους μας και είναι ένα στόρι με το οποίο μπορούμε όλοι να ταυτιστούμε. Νομίζεις ότι έχει πάρει το μάθημά του, κι όμως συμβαίνει ξανά και ξανά» είχε δήλωσε ο ίδιος για το τραγούδι του.

Πηγή: http://www.ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου