Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Επιστρέφουν και τελευταίοι δύο στο Κολόσσι

Ακόμη δύο επιλογές θα έχει στην διάθεση του ο Χριστάκης Χριστοφόρου, για τον επικείμενο αγώνα με την ΑΕΚ Κουκλιών στο Τσίρειο. Ο Γιώργος Βασιλείου και ο Αγγελής Χαραλάμπους ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ανδρών και επιστρέφουν σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο στο Κολόσσι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ακολουθούσουν πρόγραμμα αποθεραπείας στη σημερινή προπόνηση, καθώς αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Αλβανία και από αύριο θα μπουν στον κανονικό ρυθμό.

Ο Βασιλείου, στο ήδη βεβαρημένο του πρόγραμμα από την αρχή της περιόδου, πρόσθεσε ακόμα δύο παιγνίδια στα πόδια, ενώ αντίθετα για τον Αγγελή η παρουσία του στην 11άδα της Εθνικής ήταν κάτι που είχε ανάγκη αφού μέχρι την Παρασκευή είχε παίξει σε μόνο δύο αγώνες, με τον Ερμή και την Αλκή.

Συνεπώς, δεν αποκλείεται ο Βασιλείου να μείνει στον πάγκο κόντρα στα Κούκλια, έτσι ώστε να είναι πιο… φρέσκος κόντρα στην Λάτσιο.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε δύο προπονήσεις και με εξαίρεση τον Άμπραχαμ Γκίε, ο οποίος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας του, όλοι προπονήθηκαν κανονικά. Ταυτόχρονα, στο Ισραήλ, ο Χαράλαμπος Κυριάκου συνεχίζει στο κέντρο αποκατάστασης την ενδυνάμωση των κοιλιακών με το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Βλέπουν Λάτσιο
Η προσεχής αντίπαλος του Απόλλωνα στο Γιουρόπα Λιγκ, Λάτσιο αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή την Αταλάντα εκτός έδρας και ο Γιώργος Πίππιρος θα βρεθεί στο Μπέργκαμο για να παρακολουθήσει τον αγώνα και να καταγράψει αρκετά στοιχεία.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου