Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Ο τραυματισμός του Αλεξάνδρου και το επικείμενο Sold out

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου έγινε αναγκαστική αλλαγή στον χθεσινό αγώνα της Εθνικής Κύπρου, διότι δέχθηκε κτύπημα από Αλβανό και παρουσίασε αιμάτωμα στο μηρό. Τέλος τα μαθητικά εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ερμή.

Από ιατρικές εξετάσεις θα περάσει σήμερα ο διεθνής ποδοσφαιριστής ώστε να διαφανεί η σοβαρότητα του προβλήματος. Πάντως, ο Γιώργος Δώνης, μάλλον δεν θα υπολογίζει στον Νεκτάριο Αλεξάνδρου για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ερμή.

Για να αποχωρήσει το αιμάτωμα που παρουσίασε ο αριστερός μπακ-χαφ του ΑΠΟΕΛ, ύστερα από κτύπημα που δέχθηκε στο μηρό, θα χρειαστεί ορισμένες ημέρες ξεκούρασης και με δεδομένο πως απομένουν μόλις τρεις προπονήσεις για το παιχνίδι με τον Ερμή, τότε μάλλον ο Δώνης δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Άλλωστε για το αριστερό άκρο της άμυνας, υπάρχει ο Καμπράλ (ταλαιπωρείται με τραυματισμό και ο Κρίστιαν Ντα Σίλβα), ενώ για το αριστερό φτερό της επίθεσης, είναι οι επιλογές του Αλωνεύτη και του Μαντούκα.

Πάει για sold – out
Τέλος τα μαθητικά εισιτήρια, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου. Το ΑΠΟΕΛ έχει στη διάθεσή του το Νότιο πέταλο του σταδίου «Αμμόχωστος» και όπως όλα δείχνουν, αυτό θα είναι γεμάτο. Δεν αποκλείεται οι γαλαζοκίτρινοι να ζητήσουν και να πάρουν και άλλα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ερμή, αφού πρώτα ανακοινωθεί και επίσημα το sold – out.

Source : www.newsit.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου