Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ο μεγάλος έρωτας της πριγκίπισσας Diana

Τρεις ήταν οι σημαντικοί άνδρες της ζωής της πριγκίπισσας Diana. 

Το αποκαλύπτει η γυναίκα που η αείμνηστη πριγκίπισσα τη θεωρούσε δεύτερη μητέρα…
η σύζυγος του πρώην πρεσβευτή της Βραζιλίας στη Μεγάλη Βρετανία, Lucia Flecha de Lima. Η γυναίκα σπανίως μιλά για τον ισχυρό δεσμό που την ένωνε με την Diana, αλλά τελευταία καθώς η ερωτική ζωή της φίλης της είναι στο επίκεντρο, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ίσως να βοηθήσει και λίγο τα Ανάκτορα και το προφίλ του πρίγκιπα Κάρολου.

Για την De Lima τα πράγματα είναι απλά. Το λέει ξεκάθαρα. Η Diana δεν ήταν ερωτευμένη με τον Dodi Fayed, ίσως να είχε ένα πάθος με τον καρδιοχειρουργό από το Πακιστάν Hasnat Khan, αλλά ο έρωτας της ζωής της ήταν ο σύζυγός της πρίγκιπας Κάρολος.

Οι δύο γυναίκες ήταν πολύ στενές φίλες και η De Lima βρίσκεται στη μοναδική θέση να ξέρει τα πάντα, καθώς ήταν έμπιστη της αείμνηστης πριγκίπισσας στα ταραχώδη χρόνια που έζησε στα Ανάκτορα, πριν από τον χωρισμό με τον Κάρολο αλλά και μετά, μέχρι τον θάνατό της.

Ακόμη κι όταν ο πρέσβης σύζυγός της μετατέθηκε στις ΗΠΑ, η φιλία τους διατηρήθηκε. Μάλιστα η Diana συχνά έμενε στο σπίτι του ζεύγους στο Μέιφερ και η σύζυγος του πρέσβη είχε βάλει και πινακίδα στην πόρτα ως “Το δωμάτιο της Diana”. Η de Lima θυμάται την παθιασμένη πριγκίπισσα: “Της είπα, δεν μοιάζεις με Αγγλίδα αλλά Λατίνα”. Μιλά για τα συναισθήματα της Diana, η οποία ήταν πεπεισμένη ότι ο Κάρολος ήταν ερωτευμένος μαζί της όταν παντρεύτηκαν κι όταν ο πρίγκιπας William γεννήθηκε ο Κάρολος της φαινόταν μαγεμένος.

Όταν η γυναίκα ρωτήθηκε για την ταινία που προβάλλεται στους κινηματογράφους για το ειδύλλιο της Diana με τον δρ. Khan, απαντά: “Αν με ρωτάτε αν αισθανόταν ένα πάθος για τον Hasnat, δεν ξέρω. Είναι πιθανόν. Αλλά για τον Dodi Fayed είμαι σίγουρη πως δεν αισθανόταν τίποτα. Το ξέρω για τί την είχα ρωτήσει”.

Και συμπληρώνει: “Ο έρωτας της ζωής της Diana ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος και δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό”. Συγκρίνοντας τη ζωή της φίλης της με αυτήν του γιου της και της συζύγου του Kate σχολιάζει: Κοιτάξτε τη σχέση του πρίγκιπα William με την Kate. Επέλεξαν να περάσουν τις δύο πρώτες εβδομάδες της ζωής του γιου της με την οικογένειά της. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση ούτε καν να το σκεφθείς πριν από κάποια χρόνια”.

Source : http://inandout.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου