Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Τρέξιμο χωρίς ανάσα

Οι προσπάθειες της διοίκησης, των Εθελοντών και του κόσμου έφεραν αποτέλεσμα και η Ανόρθωση κατέθεσε πλήρη και χωρίς προβλήματα τον φάκελο για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου.

Όμως ο σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου με χθεσινές του δηλώσεις έδωσε το έναυσμα για το νέο μαραθώνιο, για τη νέα μάχη αυτή των κριτηρίων Δεκεμβρίου η οποία προμηνύεται ακόμα πιο δύσκολη.

Η ομάδα της Αμμοχώστου λοιπόν καλείται μέχρι το τέλος του χρόνου να μαζέψει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώτο οποίο θα καλύψει δύο ανάγκες. Τις ανάγκες των κριτηρίων αλλά και μεγάλο μέρος του ελλειμματικού φετινού προϋπολογισμού. Ως γνωστό όπως διεμήνυσε ο πρόεδρος του συλλόγου το μπάτζετ της φετινής περιόδου θα είναιελλειμματικό κατά 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Τρέξιμο χωρίς ανάσα λοιπόν για το οικονομικό. Οι πηγές είναι γνωστές. Ο κόσμος της ομάδας καθώς και κάποιοι εύποροι φίλοι του σωματείου θα κληθούν να δώσουν ανάσες. Ήδη βρίσκονται στα σκαριά διάφορες ιδέες και εισηγήσεις και σύντομα θα υπάρξει περισσότερη ενημέρωση.
Γίνεται αντιληπτό ότι η οικονομική εξυγίανση που υποσχέθηκε ο κ.Πουλλαϊδης θέλει μεγάλο αγώνα και κόπο. Τα λάθη του παρελθόντος είναι πολλά και μεγάλα και θα χρειαστεί ακόμα χρόνος για να βρει η ομάδα τα οικονομικά της πατήματα.

Τουλάχιστον αγνωστικά η ομάδα τα βρήκε. Ο Ζόρζε Κόστα προετοιμάζει τους παίκτες του για το επικίνδυνο ματς της Κυριακής με τον Εθνικό ζητώντας συνεχώς προσοχή και σοβαρότητα για να μην έχει η ομάδα νέο σοκ. Πιθανόν να έχουμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Η κατάσταση του Κάλβο θα ξεκαθαρίσει σήμερα μετά από τις ιατρικές εξετάσεις τις οποίες θα περάσει ο παίκτης.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου