Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ: "ΕΙΣΒΟΛΗ" ΣΚΥΛΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ - ΠΟΤΕ & ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ

Πορεία διαμαρτυρίας στο Προεδρικό Μέγαρο θα πραγματοποιήσουν οι φιλόζωοι το ερχόμενο Σάββατο ζητώντας την άμεση εφαρμογή του νόμου για την προστασία και ευημερία των ζώων, τη δημιουργία αστυνομίας προστασίας ζώων, καθώς και υπηρεσίας ελέγχου και προστασίας ζωών.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 11.30 π.μ. έξω από το υπουργείο Εσωτερικών με τελική κατάληξη το Προεδρικό Μέγαρο. 
 



Την παγκύπρια εκδήλωση πραγματοποιεί η Φωνή για τα Ζώα της Κύπρου που αποτελεί την ένωση φιλοζωικών οργανώσεων της χώρας. «Η κατάσταση με τις εγκαταλείψεις, κακοποιήσεις, δηλητηριάσεις ζώων και τη μη εφαρμογή των νόμων για τα ζώα και την προστασία τους έχει φθάσει στο απροχώρητο», αναφέρει η πρόεδρος της Οργάνωσης Μαίρη Αναστάση. 

Επισημαίνει ότι οι φιλοζωικές οργανώσεις έχουν γονατίσει και οι ευαίσθητοι πολίτες έχουν φθάσει στα όρια τους. Υπογραμμίζει ότι έφτασε η ώρα που για μία ακόμα φορά θα πρέπει να διαμαρτυρηθούμε. Σύμφωνα με την κ. Αναστάση, αυτή θα πρέπει να είναι η μεγαλύτερη και η μαζικότερη διαμαρτυρία απ' όλες. Προσθέτει ότι «πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν είμαστε μειονότητα αλλά ένας μεγάλος και υπολογίσιμος αριθμός». Η πρόεδρος της οργάνωσης αφού σημειώνει ότι η φιλοζωία δεν ξεχωρίζει κόμματα και χρώματα, κάλεσε όλους τους πολίτες, να ενωθούν με μία φωνή για να αλλάξει η εικόνα.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου