Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Επέστρεψε η ΕL-AL

Εφτασε χθες βράδυ στο διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας EL – AL, η οποία ύστερα από διακοπή μερικών χρόνων στο πλαίσιο αναθεώρησης του πτητικού προγράμματος της εταιρείας, επανάρχισε τις πτήσεις της προς την Κύπρο.

Στο πλαίσιο υποδοχής της EL – AL, η Hermes Airports σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου δημιούργησαν υδάτινη αψίδα μέσα από την οποία πέρασε το αεροσκάφος.

Σε γραπτή του δήλωση ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Hermes Airports Αδάμος Ασπρής ανέφερε ότι «με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση καλωσορίζουμε και πάλι στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας την αεροπορική εταιρεία EL AL. Η επανέναρξη δρομολογίων της ισραηλινής αεροπορικής εταιρείας από και προς την Κύπρο έρχεται να ενισχύσει τις προσπάθειες ανάπτυξης του δικτύου του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας και να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τις επιλογές του ταξιδιωτικού κοινού» προστίθεται.

Σημειώνεται ότι η Λάρνακα, είναι ένας από τους δυο καινούργιους σταθμούς που έχουν προστεθεί στο πτητικό πρόγραμμα της Ισραηλινής εταιρείας αυτή την περίοδο.

Το δρομολόγιο της EL AL μεταξύ Λάρνακας - Τελ Αβίβ θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, ενώ αναμένεται να υπάρξει σημαντική αύξηση της συχνότητας των πτήσεων στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Για τα δρομολόγια μεταξύ Κύπρου - Ισραήλ, η EL AL θα χρησιμοποιεί τελευταίου τύπου αεροσκάφη και συγκεκριμένα τα Boeing 737 - 900.

Source : www.politis.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου