Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Σαβέφσκι: «Να τελειώσουμε θετικά το σερί»

Ανταπόκριση από το «Ηλίας Πούλλος» / Ηρόδοτος Μιλτιάδους

Λιγομίλητος ο Τόνι Σαβέφσκι στην εβδομαδιαία του συνέντευξη Τύπου, που διεξήχθη την Πέμπτη (07/11) στο «Ηλίας Πούλλος». Ο προπονητής της Ομόνοιας ρωτήθηκε για τον αγώνα με τα Κούκλια, τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει, την αμυντική λειτουργία, το βάθος του ρόστερ και το κλίμα στα αποδυτήρια.

Η αρχική του δήλωση: «Μπορεί τα Κούκλια να μην προέρχονται από θετικά αποτελέσματα, αλλά είναι επικίνδυνη ομάδα, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά. Εξαρτάται από μας πόσο θα κρατήσουμε την ετοιμότητα που έχουμε. Επειδή είναι ένα παιχνίδι πριν τη διακοπή, να τελειώσουμε θετικά ένα σερί παιχνιδιών με καλά αποτελέσματα. Ελπίζουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση, σοβαροί και υπεύθυνοι».

Τα Κούκλια θα παίξουν αμυντικά. Πως το βλέπετε αυτό; «Νορμάλ. Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό».

Πως εξηγείται το ανέβασμα της ομάδας; «Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Και στα κακά προσπαθείς να βρεις κάποιες απαντήσεις. Σας είπα ότι όλα αυτά είναι δικά μας εσωτερικά θέματα που δεν χρειάζεται να αναλύουμε».

Σκέφτεστε να αλλάξετε κάτι στην ομάδα; «Θα το δούμε».

Είστε ικανοποιημένος με το βάθος του πάγκου; «Το βάθος, το πλάτος και το μήκος, ξεκινάνε με την αρνητική σκέψη ότι κάποιοι ξεκινάνε από τον πάγκο. Είμαστε 23-24 παίκτες και από εκεί προέρχονται όλοι. Η νοοτροπία είναι λανθασμένη. Είναι λάθος να το βλέπουμε έτσι».

Είναι καλύτερα τα πράγματα φέτος σε ό,τι αφορά την πληρότητα του ρόστερ; «Η ουσία είναι οι επιλογές να είναι καλές. Αν είναι λίγες ή πολλές, τα παιδιά να προσφέρουν. Να μην αισθάνεται κανείς από πού προέρχεται, όλοι είναι στο ρόστερ, όλοι προσφέρουν στην Ομόνοια».

Ο Γκίκιεβιτς σκόραρε. Πως το σχολιάζετε αυτό; «Συμμετείχε και πριν, συμμετέχει και τώρα, δεν ξεχωρίζει κανένας. Είναι φυσιολογικό και νορμάλ. Δεν προσπαθώ να σχολιάζω τα παιδιά».

Το κλίμα πως είναι στα αποδυτήρια; «Νορμάλ. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν προσπαθώ να δώσω επαίνους, εκεί που είναι όλα ανάποδα, μπορούν να έρθουν καλά ή το ανάποδο. Τα βλέπω όλα νορμάλ. Οι απαντήσεις δεν είναι όπως τα περιμένετε εσείς, αλλά δεν έχει κάτι άλλο».

Η Ομόνοια κατηγορήθηκε στην αρχή για την αμυντική λειτουργία. Βελτιώνεται αυτή η κατάσταση. Είστε ευχαριστημένος ή βλέπετε περισσότερα περιθώρια βελτίωσης; «Να μην είμαστε αχάριστοι. Πάντα λέμε ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Μακάρι να κρατήσουμε αυτό που έχουμε και μπορούμε. Βελτιώνεσαι κάθε μέρα στο παιχνίδι. Να μην είμαστε αχάριστοι. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε τη νοοτροπία τώρα που έρχονται τα αποτελέσματα».

Source : 24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου