Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗ... ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ

Την άκρη του νήματος ψάχνουν οι αστυνομικοί ανακριτές, για τη ληστεία που διαπράχθηκε το πρωί σε χρυσοχοείο επί της οδού Αγίου Ανδρέου στη Λεμεσό. Ξέχασαν τσάντα με έμφορτο πιστόλι στη σκηνή, πάνω στη βιασύνη τους οι δράστες!

Αρνούνται κάθε εμπλοκή οι δύο συλληφθέντες, παραδέχθηκε η 32χρονη γυναίκα. Οι τρεις δράστες, δύο άνδρες ηλικίας 30 και 38 χρόνων και μια γυναίκα 32 χρόνων, όλοι από το Ιράν, έπεσαν στα δίχτυα της Αστυνομίας μετά από ανθρωποκυνηγητό, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών. 

 Όπως φαίνεται όμως, πάνω στη βιασύνη τους να εγκαταλείψουν τη σκηνή με τα "λάφυρα" τους, ξέχασαν στο χρυσοχοείο μία τσάντα η οποία περιείχε ένα έμφορτο πιστόλι. Το πιστόλι παραλήφθηκε από την Αστυνομία και στάληκε για τις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει "ύποπτο" παρελθόν. 

 Πάντως, η Αστυνομία μετά από σχετικές έρευνες ως προς τον τρόπο δράσης τους, έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο οι τρεις συλληφθέντες, να ανήκουν στη διαβόητη σπείρα "Ροζ Πάνθηρες" που εδώ και καιρό ξαφρίζει κοσμηματοπωλεία στη Λεμεσό. Οι τρεις πάντως, φαίνεται να εμπλέκονται και σε ληστεία που διαπράχθηκε σε κοσμηματοπωλείο στην Αγία Νάπα, το Σεπτέμβριο που μας πέρασε. Η 32χρονη γυναίκα έχει ήδη παραδεχθεί εμπλοκή στη ληστεία, ενώ οι άλλοι δύο, ένας 30χρονος και ένας 38χρονος, αρνούνται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. Η τσάντα με τα κλοπιμαία κοσμήματα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη κι ανέπαφη στο δρόμο που εντοπίστηκαν οι δράστες. Οι έρευνες και ανακρίσεις του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου