Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ - ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ - ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ FEEL FANTASTIC

Μερικές μόνο ώρες απομένουν μέχρι την ανάδειξη της ομορφότερης γυναίκας στην Κύπρο και στα παρασκήνια επικρατεί αναβρασμός.

Οι 12 διαγωνιζόμενες αγωνιούν, αγχώνονται και ανταλλάζουν απόψεις μεταξύ τους για το κρίσιμο αποψινό live, οπότε και θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Από χθες τα κορίτσια κάνουν ασταμάτητα πρόβες, ενώ έχουν αποχωριστεί τα κινητά τηλέφωνά τους, έχουν απομονωθεί από τον υπόλοιπο κόσμο και είναι προσηλωμένες στο σκοπό για τον οποίο πέρασαν από διάφορες δοκιμασίες που κράτησαν σχεδόν ένα τρίμηνο. «Από χθες που ξεκίνησαν οι συνεντεύξεις των διαγωνιζόμενων από τους 11 κριτές, η παραγωγή έχει ζητήσει τα κινητά τηλέφωνά τους και θα τους τα επιστρέψει μόνο αφότου ολοκληρωθεί ο τελικός. 

Κι ο λόγος είναι για να μην αποκαλύψουν τα κορίτσια ποιοι θα είναι οι 11 κριτές του αποψινού live. Δεν θέλουμε να γίνουν προσπάθειες για επηρεασμό των αποτελεσμάτων», αναφέρει στο elita.com.cy πηγή από το Mega. Οι 11 κριτές –οι περισσότεροι από το χώρο της μόδας- ανέκριναν χθες τις διαγωνιζόμενες για να σχηματίσουν άποψη και μια πιο κάθαρη εικόνα για την καθεμία και την προσωπικότητά της. Εκεί, παρά του ότι απόψε παίζει το ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime-cy θα βρεθεί και ο αγαπημένος της Μαρίας Χατζηγεωργίου, Ανδρέας Ρόκκος προκειμένου να στηρίξει το μωρό του. 

Στο live ωστόσο, δεν θα περάσουν ξανά από τη διαδικασία των συνεντεύξεων, καθώς οι μόνες που θα κληθούν να απαντήσουν ζωντανά σε ερώτησεις της κριτικής επιτροπής είναι οι κοπέλες που θα περάσουν στην 8άδα. Με την Έλενα Παπαβασιλείου στο τιμόνι του show, οι κοπέλες θα κάνουν πασαρέλα με μαγιό και βραδινά φορέματα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον τελικό, το καθένα από διαφορετικό σχεδιαστή. Εκτός από τον αέρα, τη στάση και το βηματισμό τους στην πασαρέλα, θα κριθούν και για το τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ που έχουν γυρίσει την προηγούμενη εβδομάδα στα πρότυπα του τελευταίου σποτ της Fa. «Οι κριτές γενικότερα θα κρίνουν τις κοπέλες για την αρμονία σώματος, την ομορφιά και την προσωπικότητα». Τη βραδιά θα ντύσουν με τα τραγούδια τους οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος και Σαλίνα.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου