Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

«Φόρτωναν» οικιακό εξοπλισμό οι επιτήδειοι

Στις περίεργες και δύσκολες κλοπές συγκαταλέγονται οι τελευταίες που καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, από παραπονούμενους καταστηματάρχες.

Σε επιχείρηση διαρρηκτών σε κατάστημα επίπλων στην οδό Αγίας Φυλάξεως, οι «ποντικοί της νύχτας» έφυγαν με επίπλωση αξίας 14 χιλιάδων.

Οι επιτήδειοι προτίμησαν να μεταφέρουν ογκώδη αλλά ακριβά έπιπλα στο φορτηγό, που πλεύρισε στο κατάστημα. Συγκεκριμένα έκλεψαν δύο σαλόνια, ένα κρεβάτι, καρέκλες και άλλα μικροέπιπλα αξίας13,750 ευρώ. Η επίπλωση του καταστήματος καλύπτεται από ασφάλεια.

Σε μιαν άλλη περίπτωση, οι ζημιές που προκάλεσαν οι κλέφτες σε αποθήκες εταιρείας, ήταν πολύ μεγαλύτερες σε αξία, από τα υλικά που απέσπασαν. Οι αποθήκες, από τις οποίες κλάπηκε περιουσία σημαντικής αξίας και προκλήθηκαν ζημιές δεκάδων χιλιάδων ευρώ, βρίσκονται στο δρόμο Λεμεσού – Μουταγιάκας.

Οι άγνωστοι διέρρηξαν τις δύο αποθήκες, από τις οποίες έκλεψαν δύο γεννήτριες αξίας 2.500 ευρώ. Επίσης έκλεψαν σύρματα και άλλα ηλεκτρικά είδη, ενώ παράλληλα προκάλεσαν ζημιές σε ηλεκτρονικό πίνακα, που σε αξία υπολογίζονται στις 50,000 ευρώ. Και τα κλεμμένα υλικά, όπως κι ο εξοπλισμός των αποθηκών, καλύπτονται από ασφάλεια. Και στις δύο περιπτώσεις, εκτιμάται από την Αστυνομία, πως οι δράστες-κλέφτες, με προτίμηση στον οικιακό εξοπλισμό, είναι τα ίδια πρόσωπα.

Πηγή: http://www.kathimerini.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σύλληψη Ζεύγους Στην Πάφο Για Διαρρήξεις Και Κλοπές

Χειροπέδες Σε 30χρονο Για Τα Κλεμμένα Φακελάκια Από Γάμο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου