Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ATP - Ένας Πύργος στο δρόμο του Νόλε

Ο Τζον Ίσνερ θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Νόβακ Τζόκοβιτς, στον 3ο γύρο του Paris Masters, μετά τη δύσκολη νίκη του Αμερικανού big server την Τετάρτη επί του Μίχαλ Πριτσιέσνι στα τρία σετς, την ίδια ώρα που ο Νταβίντ Φερέρ συνεχίζει ασταμάτητος και ακούραστος το μεγάλο finish που θέλει τη φετινή σεζόν.

Με δύο αγώνες που κρίθηκαν στα τρία σετς, ξεκίνησε η 3η ημέρα των αγώνων στο Παριζιάνικο Masters το οποίο είναι και το τελευταίο τουρνουά της κανονικής περιόδου στην ATP και το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας των "8" κορυφαίων που θα αγωνιστούν στην Ο2 Arena την επόμενη εβδομάδα.

Νταβίντ Φερέρ και Τζον Ίσνερ, έστω και δύσκολα ξεπέρασαν τα εμπόδια των Λούκας Ροσόλ και Μίχαλ Πριτσιέσνι αντίστοιχα, κλείνοντας θέση στους "16" καλύτερους της indoor διοργάνωσης, πραγματοποιώντας επιτυχημένες πρεμιέρες στο Παρίσι.

Τόσο ο Ισπανός όσο και ο Αμερικανός, αγωνίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Βαλένθια με τον μηχανοκίνητο Φερέρ να χάνει στον τελικό από τον Γιούσνι και τον Ιsman να αποκλείεται νωρίς στο 2ο γύρο απ'τον Γέρεμι Σαρντίλ.

Ο 28χρονος απ'το Greensboro, Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης, έβγαλε 27 άσους στη νίκη με 7-6(3), 4-6, 6-3 επί του πολύ καλού Μίχαλ Πριτσιέσνι, Νο65 στον κόσμο και σφράγισε το σπουδαίο ραντεβού με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον 3ο γύρο της διοργάνωσης την Πέμπτη.

Τζόκοβιτς και Ίσνερ θα συναντηθούν για 6η φορά, με τον πανύψηλο Αμερικανό (2.08μ.) να είχε φύγει θριαμβευτής απ'το πιο πρόσφατο ραντεβού τους, για τα προημιτελικά του Cincinnati Masters τον περασμένο Αύγουστο, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της καριέρας του κόντρα στο Νόλε (3-2 ο Σέρβος και 2-2 στα hard courts).

Λίγο νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί ο αγώνας με τον οποίον άνοιξε το σημερινό πρόγραμμα στο Central Court του Palais Οmnisport de Paris Bercy, μεταξύ του Νταβίντ Φερέρ και του Λούκας Ροσόλ.

Ο 31χρονος Ισπανός, Νο3 του ταμπλό, ήταν εντυπωσιακός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και παρά την αντεπίθεση που εξαπέλυσε ο αντίπαλός του, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τσέχου με 6-0, 2-6, 6-3 σε 1 ώρα και 27 λεπτά πολύ γρήγορου αγώνα.

Το καθοριστικό σετ του αγώνα ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο, με τον Ροσόλ να πετυχαίνει δύο breaks στο σερβίς του Φερέρ, όμως ο Ισπανός κατάφερε να "σπάσει" τρείς φορές τον αντίπαλό του, σφραγίζοντας τη δύσκολη νίκη.

Στον 3ο γύρο, ο υπερασπιστής του τίτλου στο Παρίσι (κέρδισε τον πρώτο Masters τίτλου της καριέρας του πέρυσι στο Paris Masters), θα περιμένει έναν Γάλλο εκ των Σιμόν-Μαχού.

Αργότερα αγωνίζονται οι δύο αιώνιοι, Ναδάλ και Φέντερερ κόντρα σε Γκρανογέρ (17:30GR) και Άντερσον (20:30GR) αντίστοιχα.

Τετάρτη 30/10: 2ος γύρος Paris Masters
13-Isner (U.S.) beat Przysiezny (Poland) 7-6(3) 4-6 6-3
3-Ferrer (Spain) beat Rosol (Czech Republic) 6-0 2-6 6-3

Source : http://tennis24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου