Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΕΙΔΕ ΤΟ... ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ... ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο Παναγιώτης και η Βούλα, ξεκίνησαν την κοινή ζωή τους πολύ νέοι. Εκείνη ήταν μόλις 22 χρονών και εκείνος 23 κι ήθελαν τόσο πολύ να κάνουν οικογένεια και να δώσουν ζωή στην αγάπη τους, νόημα στην ζωή τους, φέρνοντας στον κόσμο τα παιδιά τους.

Όμως, σύντομα τα όνειρά τους έγιναν εφιάλτης και τα δυο παιδιά από τον Πύργο, συναντήθηκαν με το κακό τους πεπρωμένο στις 3 Αυγούστου του 1988, όταν η Βούλα έφερνε στον κόσμο το Νοσοκομείο του Πύργου, το δεύτερό της παιδί. 

Το αγοράκι της... Κι από εκείνη τη στιγμή και μετά, άρχισε η ιστορία τους. Μια ιστορία με πολλά δάκρυα, με πολλή αγωνία, με ένα παιδί που εμφανίστηκε "νεκρό" γιατί πιθανότατα έπεσαν σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών και μια αγωνιώδης αναζήτηση που κρατά 25 χρόνια τώρα. 

Και η συνέχεια του δράματος για τον εντοπισμό τους γιού τους, έχει τεράστιο ενδιαφέρον και αποκαλύπτεται μέσα από μια ιστοσελίδα αναζητήσεων για χαμένα παιδιά στην Ελλάδα, παράνομες υιοθεσίες και εμπόριο παιδιών. Τον παρακολούθησαν φαντάρο στην στρατιωτική παρέλαση! Το blog Missinig Greeks που έχει διεθνή αναγνωρισιμότητα, στις 20 Μαίου του 2011, δημοσίευσε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης καθώς και την συγκλονιστική συνέχεια, όπου οι γονείς και οι δύο αδελφές του αγοριού, τονίζουν ότι ξέρουν ποιος είναι ο χαμένος γιος και αδελφός τους, δίνουν αγώνα να πετύχουν επαφές με την οικογένεια, που τον έχει υιοθετήσει και για να γίνει τεστ DNA. Τον παρακολούθησαν φαντάρο στην στρατιωτική παρέλαση και οι δυο αδελφές του μέσα από τα social media προσπαθούν να τον γνωρίσουν καλύτερα! 
 
Όπως διαβάζουμε στο IliaLive, η ιστορία για το πώς έφτασαν να θεωρηθεί το παιδί τους νεκρό, λίγο πολύ είναι γνωστή. Η Βούλα γεννά το μωρό στο Νοσοκομείο Πύργου, αλλά ο γιατρός τους συμβούλεψε για προληπτικούς λόγους να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Πατρών και όντως το βρέφος συνοδεία του πατέρα του και ασθενοφόρου, διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Πάτρας στις 3-8-1988! Σε οκτώ μέρες βγήκε από την κλινική η Βούλα και αμέσως με ταξί με τον Παναγιώτη πήγαν να δουν το παιδί τους, που όπως τους ενημέρωναν από το νοσοκομείο, μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν καλά και σε λίγο θα ήταν έτοιμοι να το παραλάβουν.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου