Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Καρέ καρέ διάρρηξη περιπτέρου στην Λάρνακα - Δείτε Βίντεο και Φωτογραφίες

Δείτε  την διάρρηξη περιπτέρου στην Λάρνακα. Με τους ληστές να αρπάζουν ότι βρίσκουν και να εξαφανίζονται.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε τους διαρρήκτες με καλυμμένα τα πρόσωπα να προσπαθούν με κάθε τρόπο να εισέλθουν στο περίπτερο και να κτυπούν με μανία την πόρτα. Αφού κατάφεραν να παραβιάσουν την πίσω πόρτα πήραν αντικείμενα αξίας και χρηματικό πόσο και εξαφανίστηκαν.

Όπως μας εξιστορεί η ιδιοκτήτρια οι διαρρήκτες χτύπησαν το περίπτερο της 3 φορές στις 3/09 όπου και άρπαξαν χρηματικό ποσό από το ταμείο. Στις 13/09 "σήκωσαν" ολόκληρο το μαγαζί αφού έκλεψαν τσιγάρα, καπνούς, λαχεία και 3 κιβώτια με τηλεκάρτες μεγάλης αξίας. Η τρίτη φορά ήταν στις 27/09 (βλ. βίντεο) και η λεία τους ήταν τσιγάρα και αλλά είδη. Η ιδιοκτήτρια δεν έκρυψε την απαρέσκεια της για την στάση της Αστυνομίας η οποία πήρε μέτρα μετά από πιέσεις.

 
Πάντως μετά τα απανωτά χτυπήματα των διαρρηκτών τα θύματα πήραν προφυλάξεις αφού άλλαξαν τις ξύλινες πόρτες με μεταλλικές και τοποθέτησαν συναγερμό. Σε ερώτηση μας γιατί αυτό δεν έγινε πιο γρήγορα, μας απάντησαν ότι το κτίριο του περιπτέρου είναι ιδιοκτησία της εκκλησίας και χρειαζόταν διαδικασία για τις αλλαγές που θα έδιναν περισσότερη ασφάλεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία συνέλαβε τους δράστες μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος ηλικίας 16 χρονών. Οι διαρρήκτες ήταν ελληνοκύπριοι νεαρής ηλικίας και παραδέχτηκαν ότι είχαν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις χωρίς όμως να υποδείξουν τον χώρο όπου είχαν κρύψει τα προϊόντα.

Δείτε τις φωτογραφίες




- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου