Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Χειροπέδες σε 30χρονο για τα κλεμμένα φακελάκια από γάμο

Στη σύλληψη ενός 30χρονου από τη Ρουμανία προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση της κλοπής που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης, με λεία τα φακελάκια με τις εισπράξεις των νεόνυμφων.

Η σύλληψη του εν λόγω αλλοδαπού από την Αστυνομία έγινε κατορθωτή μετά από περιγραφές που είχαν δοθεί από προσκεκλημένους στον γάμο, οι οποίοι είδαν τον κλέφτη με το καλσόν στο πρόσωπο και συγκράτησαν κάποια άλλα εξωτερικά χαρακτηριστικά του.

Ο 30χρονος, ο οποίος εργάζεται στην περιοχή, φέρεται μέσα από κάποιες μαρτυρίες που δόθηκαν μετά από το περιστατικό, να έγινε αντιληπτός λίγο πριν την κλοπή να περιφέρεται στον χώρο της δεξίωσης. Ο ίδιος πάντως ο ύποπτος, μετά από τη σύλληψη του και ανακρινόμενος από την Αστυνομία, αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση. Ωστόσο, τέθηκε όμως υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων και ερευνών.

Να θυμίσουμε ότι η πρωτοφανής υπόθεση της κλοπής, έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον χώρο πολυτελούς ξενοδοχείου στην περιοχή Αμαθούντας. Η διαδικασία της χαιρέτησης του νιόπαντρου ζεύγους φέρεται να ήταν προς το τέλος, όταν ο δράστης ερχόμενος από την πλευρά της θάλασσας και έχοντας το κεφάλι του καλυμμένο με μαύρο σκούφο και γυναικείο καλσόν τρύπωσε στον χώρο που υπήρχε κιβώτιο με τα φακελάκια κι αφού το άρπαξε, έφυγε τρέχοντας προς τον παραλιακό πεζόδρομο. Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο δράστης ήταν λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80 περίπου. Χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με αυτά του 30χρονου.

Πηγή: http://www.philenews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Ληστής «Χτύπησε» Γάμο Στη Λεμεσό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου