Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΑΕΛ - «Όλοι στο κλουβί»

Κάλεσμα προς τον κόσμο απ’ την επίσημη ΑΕΛ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας.

Η ανακοίνωση:«Το πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας αρχίζει και η βασίλισσα της Κυπριακής καλαθόσφαιρας είναι πανέτοιμη να ριχθεί στη μάχη.

Η ομάδα μας έχει στελεχωθεί φέτος από έμπειρους κύπριους καλαθοσφαιριστές, νεαρά ταλέντα γέννημα θρέμμα της ΑΕΛ και τέσσερις καλούς ξένους και αρχίζει το πρωτάθλημα με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τους στόχους μας.

Πρώτος μας αντίπαλος ο Απόλλωνας, την ερχόμενη Παρασκευή στις 19.00 στο «Συνεργατικό Ταμιευτήριο Νίκος Σολομωνίδης» και καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να πράξουν το καθήκον τους και να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια.

Το κλουβί θα βάλει τα γιορτινά του και καλούμε τον μεγάλο και περήφανο κόσμο της ΑΕΛ να δώσει έντονα και μαζικά το παρών τους και να φτιάξουμε την ατμόσφαιρα που μόνο εμείς ξέρουμε.

Το μεγάλο στήριγμα της καλαθοσφαιρικής ομάδας είναι ο μεγάλος κόσμος της ΑΕΛ και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για να αρχίσουμε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Ελάτε στο κλουβί για να ξαναζήσουμε τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος και ανυψώσουμε ξανά τη βασίλισσα εκεί που της αξίζει.

ΑΕΛΙΣΤΑ στήριξε την ομάδα, που μας χάρισε μοναδικές στιγμές περηφάνιας.

Παρασκευή στις 19.00 το βράδυ στο «Συνεργατικό Ταμιευτήριο Νίκος Σολομωνίδης».

ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ»

Source : http://www.24sports.com.cy/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου