Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Δυναμική για ένα γεμάτο ΓΣΠ

Οι «πράσινοι» έχουν πάρει τα απάνω τους, προερχόμενοι από τρεις σερί νίκες (με Αλκή, ΑΕΚ και Δόξα) και δυο εξαιρετικές εμφανίσεις. Έχουν δε δεχτεί γκολ για τελευταία φορά κατά την τρίτη αγωνιστική (αγώνας με Απόλλωνα). 

Η διαφορά από την κορυφή έχει μειωθεί και είναι σαφής η ανάπτυξη μιας δυναμικής που δίνει προοπτική στην ομάδα για την υλοποίηση των στόχων της. Η ομάδα του Τόνι Σαβέβσκι θα υποδεχθεί την Κυριακή την Νέα Σαλαμίνα, με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών του αγώνα αλλά και πλήρη πίστη για τη νίκη.

Αρχίζει σήμερα, η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα. Το ΔΣ της Ομόνοιας σε μια ένδειξη εκτίμησης προς την προσφορά του κόσμου στην ομάδα καθόρισε ενιαία τιμή εισιτηρίου στα δέκα ευρώ και τον καλεί να βρεθεί στο γήπεδο. Αναφέρει μεταξύ άλλων σχετική ανακοίνωση του ΔΣ: «Καθήκον μας είναι να γεμίσουμε το Γ.Σ.Π., ούτως ώστε όλοι μαζί να δώσουμε άλλη μία μάχη, στην προσπάθεια για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

 Σ’ αυτά τα πλαίσια το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως μειώσει την τιμή των εισιτηρίων του αγώνα, ούτως ώστε να δώσει την ευκαιρία στον κάθε Ομονοιάτη να έρθει στο γήπεδο. Ραντεβού την Κυριακή σε ένα κατάμεστο Γ.Σ.Π, με πάθος και παλμό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, πάντοτε σε αθλητοπρεπή πλαίσια, για να σπρώξουμε την ομάδα μας στην νίκη».

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου