Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Απόλλων: Ο ένας κρατάει πινέλο, ο άλλος ξέχασε πως κάποτε… κουράζεσαι!

Η κορυφή του έχει γίνει συνήθεια τη φετινή σεζόν και όπως φαίνεται το απολαμβάνει και θέλει να μείνει εκεί. Ο Απόλλωνας διανύει μια εκπληκτική περίοδο και το Themaonline σας παρουσιάζει δύο ποδοσφαιριστές, που κάνουν τη διαφορά...


Ο ένας, κρατάει πινέλο, πήρε τον καμβά και άρχισε να ζωγραφίζει. Δεν λογαριάζει ούτε αντίπαλο, ούτε χώρα. Το «αλάνι» έχει πετύχει πέντε γκολ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και άλλα τέσσερα στο Europa League.

Ότι και να πεις για αυτό τον παιχταρά είναι λίγο και στον Απόλλωνα στάζουν μέλι όποτε αναφέρονται στο όνομα του. Είναι ο ηγέτης των «γαλάζιων» και ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει την εικόνα του αγώνα με μια κίνηση, με μια έμπνευση, με ένα σουτ που χρειάζονται δύο τερματοφύλακες για να αποκρούσουν.

Ο άλλος, σου δίνει την εντύπωση πως δεν κουράζεται. Τρέχει αδιάκοπα σε ολόκληρο το παιχνίδι και όταν αυτό τελειώσει, ακόμα τρέχει. Ο Ρασίντ Χαμντανί αποτελεί «κόσμημα» στη μεσαία γραμμή του Απόλλλωνα και είναι ο άνθρωπος που επωμίστηκε τη «βρώμικη» δουλειά.

Κερδίζει αρκετές μονομαχίες κάθε παιχνίδι, βγάζει μπάλα μπροστά, είναι ο πιο σταθερός σε απόδοση παίκτης της ομάδας και έχει πάρει... σπίτι του την φανέλα βασικού.

Ασφαλώς και στη φετινή πορεία των «κυανόλευκων» έχουν συνεισφορά όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Η δουλειά που γίνεται είναι συλλογική και αυτό οφείλεται τόσο στη ποιότητα του ρόστερ, όσο και στο πολύ καλό κοουτσάρισμα του Χριστάκη Χριστοφόρου.

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου