Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ & ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΦΩΝΟΙ

Επιχείρηση κομάντο για τους αστυνομικούς μας πριν από λίγες μέρες αφού έσπευσαν σε οικία νεαρής φοιτήτριας προκειμένου να συλλάβουν τον διαρρήκτη που... εισέβαλε στο σπίτι της.

ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.... ησυχία παντού και στο σπίτι μια νεαρή φοιτήτρια κοιμόταν ώσπου ξαφνικά ξύπνησε τρομαγμένη. Ενας θόρυβος στο μπάνιο της, την έκανε κυριολεκτικά να χάσει την μηλιά της. 

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία. "Γρήγορα ελάτε στο σπίτι μου, κάποιος είναι μέσα και κάνει θόρυβο" είμαι με τρεμάμενη φωνή η νεαρή κοπέλα και αμέσως σήμανε συναγερμός.Μέλη της αστυνομίας, μέσα σε πέντε λεπτά έφτασαν εκεί και όπως τους εξήγησε και άκουσαν και τα ίδια τα όργανα του νόμου ο... διαρρήκτης βρισκόταν μέσα στο μπάνιο ενώ η πόρτα ήταν κλειστή. Αλλωστε, ένας συνεχόμενος θόρυβος από το δωμάτιο του μπάνιο ήταν ικανός να καταλάβουν και οι αστυνομικοί πως όντως κάποιος βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού. 

Η επιχείρηση αρχίζει. Οι τέσσερις αστυνομικοί της Κύπρου, περικύκλωσαν την πόρτα της τουαλέτας και ξαφνικά εισέβαλαν μέσα. Έμειναν όλοι άφωνοι και λίγα λεπτά αργότερα ξέσπασαν στα γέλια. Κατά περίεργο τρόπο σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της νεαρής, τα... πλακάκια του μπάνιου έπεφταν ένα ένα διαδοχικά στο πάτωμα και έσπαγαν. 

Ένας θόρυβος που τα μεσάνυχτα λογικό είναι στην τόση ησυχία να νιώθεις πως κάποιος ενδεχομένως βρισκόταν στο σπίτι.... Τελικά, οι αστυνομικοί μας πήγαν να... συλλάβουν τα πλακάκια του μπάνιου.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου