Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Σε κλινική της Λευκωσίας η Χριστιάνα Αριστοτέλους – Κρατήθηκε μέσα για νοσηλεία (video)

Δύσκολες ώρες έζησε χθες η αγαπημένη παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία χθες βράδυ, σε ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία.

Απευθείας από το αεροδρόμιο στο στούντιο της εκπομπής της βρέθηκε χθες η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία έμεινε μόνο για λίγα λεπτά, καθώς ένιωθε έντονη αδιαθεσία και ακολούθως, μετέβη σε ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία.

H Αριστοτέλους, απολογήθηκε στην καλεσμένη της στον αέρα της εκπομπής και ζήτησε απο τους συνεργάτες της στο Panel, να συνεχίσουν χωρίς εκείνη, καθώς δήλωσε έντονη ζαλάδα.

"Δεν νιώθω καθόλου καλά, είμαι πάρα πολύ ζαλισμένη, οπότε για να φτάσω στο σημείο να ζητήσω απο την΄Αντρη και τον Τάσο να κατέβουν στο στούντιο για να συνεχίσουνε με το θέμα, σημαίνει ότι δεν είμαι καλά, απολογούμαι, είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι γιατροί αφού την εξέτασαν έκριναν ότι θα έπρεπε να παραμείνει στην κλινική χθες βράδυ, για νοσηλεία και ξεκούραση.

Δίπλα της καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, βρίσκονταν οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες της παρουσιάστριας, ενώ δεν έφυγε από το πλευρό της, ο αγαπημένος της Κυριάκος Πελεκάνος.

Η Χριστιάνα πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί από την κλινική και παρά το γεγνός ότι ο γιαρός της σνέστησε να παραμείνει και σήμερα μέσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tothemaonline.com, η παροσιάστρια ακολουθεί φαρμακετική αγωγή, αλλά χρειάζεται περισσότερη ξεκούραση.

Η ίδια παρά το γεγονός ότι ένιωθε αδυναμία και ζαλάδες, εντούτοις, ως γνωστή εργασιομανής και επαγγελματίας, ζήτησε απο τους δικούς της να την οδηγήσουν απο το αεροδρόμιο απευθείας στο στούντιο.

Εντούτοις αναγκάστηκε να διακόψει την εκπομπή, καθώς ένιωθε ότι θα λυποθυμήσει και χρειάστηκε να την μεταφέρουν σχεδόν λιπόθυμη έξω απο το στούντιο και απευθείας στην κλινική.


Έλενα Παπαβασιλείου: Ο Πραγματικός Λόγος Για Την Αντικατάστασή Της Από Την Αριστοτέλους

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου