Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Europa Donna: Τον γύρο της Κύπρου κάνει η εκστρατεία για τον Καρκίνο του μαστού (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης της Europa Donna, για πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, συνεχίζεται σε όλες τις πόλεις. Την προσπάθεια της Europa Donna Κύπρου , που έχει ως στόχο τη διαφώτιση των γυναικών, για ευαισθητοποίηση και σωστή ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού ενισχύει το Four Seasons.


Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης και της φιλοσοφίας του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, το ξενοδοχείο Four Seasons διοργάνωσε σήμερα δύο παρουσιάσεις αυτοεξέτασης μαστού στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Η αυτοεξέταση μαστού αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και την πρώτη ασπίδα που έχει κάθε γυναίκα στα χέρια της για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Μια στις Εννέα γυναίκες θα νοσήσει από καρκίνο του μαστού κάποια στιγμή στη ζωή της, ενώ ποσοστό 1-2% των περιστατικών αφορά τους άντρες.

Οι παρουσιάσεις, έγιναν από την Αντιπρόεδρο της Europa Donna Κύπρου Εύη Παπαδοπούλου και είχαν συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κυρία Παπαδοπούλου, παρέθεσε στοιχεία για τον καρκίνο του μαστού και αναφέρθηκε στη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Δείτε τι δήλωσε στο newsit η Εύη Παπαδοπούλου για το Καρκίνο του Μαστού




Source : www.newsit,com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου