Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ανόρθωση: Καλύτερο μέτρο όλων οι νίκες

Να φτιάξουν το απαιτούμενο κλίμα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ που ακολουθεί προσπαθούν όλοι στην Ανόρθωση, καθώς αν και νωρίς στη χρονιά η απογοήτευση του κόσμου χτύπησε κόκκινο.

Ασφαλώς αν μιλούσαμε για άλλη ομάδα ίσως να μην ήταν δικαιολογημένη η αγανάκτηση από την εικόνα απέναντι στην ΑΕΛ, όμως το είδαν τόσες πολλές φορές το έργο εδώ και 5-6 χρόνια που κάθε φορά τα φυλάνε μαζεμένα και ξεσπούν.

Μόνος τρόπος για να φτιάξει το κλίμα να κερδίσουν την ΑΕΚ και όλα τα επόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, αφού όλοι θυμόμαστε πως και μετά τη Γκέφλε το κλίμα έφτιαξε από τις νίκες με Ομόνοια και Απόλλωνα. Τότε ήρθε η Δόξα να τα γκρεμίσει όλα, τώρα όμως στην επόμενη στραβή ίσως να μην έχει τρόπους πια να αντιστραφεί το κλίμα.

Η διοίκηση είναι θορυβημένη από την εικόνα των τελευταίων αγώνων και προσπαθεί να δει πως προχωρά μέσα στη χρονιά. Εν μέσω των πολλών προβλημάτων το να χαθεί το ενδιαφέρον του κόσμου είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο άλλωστε και για αυτό καλείται η διοίκηση Πουλλαΐδη να δείξει πως ξέρει να διαχειριστεί κρίσεις.

Το αν τα κατάφερε ασφαλώς μπορεί να φανεί μόνο από τα αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια με ΑΕΚ αλλά και αυτά που ακολουθούν.

Source : www.24sports.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου