Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν το ταξίδι τους στις Βρυξέλλες!

Σίγουρα αυτό το ταξίδι στις Βρυξέλλες θα έχουν να το θυμούνται για πολλά χρόνια και ο λόγος βέβαια δεν είναι μόνο η χαρά που κατάφεραν να δώσουν σε τρία ιδρύματα της Κύπρου για άπορα παιδιά, ενώνοντας τις φωνές τους σε μια υπέροχη φιλανθρωπική συναυλία στο φημισμένο Bozar (Center For Fine Arts), των Βρυξελλών, έχοντας μαζί τους και τη Δέσποινα Ολυμπίου, αλλά και για το ό,τι έζησαν πριν φθάσουν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».



Λίγη μόνο ώρα πριν επιβιβαστούν στην προγραμματισμένη πτήση και ενώ οι δύο αγαπητοί τραγουδιστές ήταν καθ’ οδόν με τα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό, ένας ασυνείδητος οδηγός που κατευθυνόταν στο ίδιο ρεύμα μαζί τους έκοψε ξαφνικά το δρόμο της Άννας Βίσση, η οποία ελάττωσε απότομα ταχύτητα για να αποφύγει τη σύγκρουση, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που τυχαία ερχόταν από πίσω, να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, που έκανε πέντε στροφές 360°, να πέσει στο στηθαίο και στη συνέχεια να τρακάρει μετωπικά με αυτό της Άννας Βίσση, που μετά τις στροφές σταμάτησε με αντίθετη κατεύθυνση προς το ρεύμα της Αττικής Οδού.

«Μόνο ως τραγική ειρωνεία μπορώ να το δω το συγκεκριμένο συμβάν. Πόσο πιθανόν είναι να ξεκινάει ένας άνθρωπος από το σπίτι του στην Εκάλη και ένας άλλος από τα Ιλίσια και να συγκρουστούν κάτω από αυτές τις συνθήκες στην Αττική Οδό; Και όμως συνέβη! Μόλις βγήκαμε από τα αυτοκίνητά μας και συνειδητοποιήσαμε τι συνέβη και είδαμε ότι είμαστε καλά κατευθυνθήκαμε αμέσως στο αεροδρόμιο. Ήταν ένα πολύ σοβαρό ατύχημα από το οποίο σωθήκαμε στην κυριολεξία από θαύμα. Μη ρωτήσετε για τον ασυνείδητο οδηγό, εξαφανίστηκε στη στιγμή. Σωθήκαμε χάρη στα πολύ καλά αντανακλαστικά μας και στο Θεό», δήλωσε ο τραγουδιστής στο HELLO! λίγες ώρες μετά την προσγείωσή του στις Βρυξέλλες.

Περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί




Source : http://www.yupiii.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου